2011. október 25., kedd

Keddi összefoglaló

Éjjel minden rendben volt, aludtunk. Talán egyszer volt fent Livike, kért kakaót, de nem ugrottam azonnal, még jó... vissza is aludt hamar. :)))
Reggel 7:30 körül keltünk, felöltözni most is csak 9 óra körül sikerült.
Voltam a kisboltban, Livike nem nagyon evett reggelit, bár túrórudit azért kaptak, amíg én a boltban voltam.... nem épp reggelinek való, mondtam is Apának, mikor visszajöttem, hogy ezt nem kellett volna még.
Eléggé nyűgöskék voltak, a betegség pedig nem lett rosszabb, igaz sokkal jobb sem. :( Az orrszívás továbbra is nagy harc, de néha muszáj. :( Szegény Levikém is olyan hősiesen fújja a zsebkendőbe, hármat telefúj és még mindig van benne, így muszáj szívatni géppel.. meg is sértődik olyankor és következőleg nem akarja fújni. Kb kétszer volt ma porszívós szívás, a többit zsebkendőbe fújták! :)

Ma elég jó idő volt kint, a szél fújt, de legalább sütött a nap és nem volt annyira hideg. 11:30 körül felöltöztettük a gyerekeket és kicsit kimentünk levegőzni. Persze a betervezett fél óra kevés volt, majdnem egy órát voltak kint...

Ebédre sült csirkecomb volt rizzsel, Livike magában megevett egy fél combot, Levike evett rizst is és husi falatkákat is. :)

13:20 körül tettem le Őket aludni. Bent maradtam én is, kis ellenkezés után mindketten bevonultak az ágyaikba. Livike aludt el korábban, Levike pedig 13:30 körül.
Levike 15 órakor ébredt, Livike fél órával később! :))

17 óra előtt nem sokkal Mamával elmentünk a Tescoba, hogy vegyünk valami ruhaféleséget főleg Livikének. Csizmát is néztünk volna, ha lett volna, de nem volt! Venni mondjuk a gyerekek nélkül elég necces, de legalább lett volna, hogy tudjuk, mi a helyzet és max kimentünk volna Velük együtt. Végül Livikének vettem egy nadrágot, egy pulcsit és két sapkát. (ebből az egyiket Mama vette!)
Úgy elszaladt az idő, pedig nagyon szét sem néztünk! 18:45 körül már indultunk hazafelé, de Mama is és én is éhesek voltunk, így még ettünk egyet ott a Tescoban. (rántott sajt-sült krumpli, fűszeres csirke-sült krumpli, cola) :))

19:10 körül értünk haza. Apa azt mondta, hogy nagyon JÓK voltak a gyerekek ,egyszer kellett csak hangosabban rájuk szólni és kész. Hmm... kifogta! :D

Ahogy telt az idő, egyre nyűgösebbek lettek... Livike nem akarta felpróbálni az új cuccokat, végül nagy nehezen mégis rá tudtam venni, hogy a nadrágot meg a pulcsit vegyük fel. :)

A fürdést 20:40 körül kezdtük. Hajmosás is volt, kellett már nagyon... mindig úgy leizzadnak így este, most meg szerintem a betegség miatt is. Lázuk továbbra sincs, ha az izzadás amiatt lenne, hogy megy le a lázuk, akkor előtte kellene hidegrázásnak is lennie, amikor megy felfelé. Nem mértem hőmérővel, de nem éreztem túl melegnek egyikőjüket sem.

Elaludni nem akartak... Egy idő után kikapcsoltam a tévét, bekapcsoltam a rádiót és alvás. Ahogy Mama szokta. :) 22 óra körül aludtak el. Livike a saját helyén a kezem fogva... Levike a mi ágyunkon Apa mellet aludt el.

Mennem kellene nekem is aludni, holnap húzós lesz, 9:20-ra kell menni a szemészetre. Apa nem is lesz itthon, fel kell mennie M.kövesdre, hajnalban indul, ha minden jól megy, koradélután itthon lesz, de a szemészet ugye délelőtt van. Papa visz ki, elvileg ott hagyott volna, ha Apa is jön, ment volna tovább dolgozni és ha végzünk csörgök és jön értünk. Máskor is így szoktuk. Hát most azt hiszem maradnia kell, én nem bírok a két gyerekkel az SZTK-ban..... (ott sem!:(  )

Ennyi lenne mára, jövök, amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)