2011. október 4., kedd

Keddi összefoglaló

Éjjel minden rendben volt. Levike 6 óra körül ébredt, kért és kapott tejet, majd közénk feküdt. Jól vissza is aludt, 7:30-kor még nem volt fent, amikor Livike ébredt, 8 óra is elmúlt már pár perccel, amikor végre felébredt Levike is. :) Livikét ekkorra már felöltöztettem, Levike is hamarosan elkészült, mehettünk is ki, volt már vagy fél9. :)

Jöttek a kőművesek, délután pedig az asztalosok is. Ma annyit haladtak, hogy be lett téve nálunk a két beltéri ajtó, persze használni még nem nagyon lehet, nálunk addig nem is érdemes, amíg nincs járólap a folyosón....  Tettek még fel belülre kis keskeny ablakpárkányokat végig az előszobánkra...  Bent Mamáéknál még nem volt jó a két ajtónyílás, oda nem tudták betenni az ajtókat.

A gyerekek elvoltak, szokás szerint csinálták a kis rosszaságaikat. Homok, homok, homok... :( Livike ebéd előtt úgy megdobta Levikét, hogy szeme-szája tele volt, még a pelenkájából is szóródott a homok alvás előtt... vihettem letusolni, annyira sok volt rajta mindenhol. :(

Ebédre öreglebbencset csináltam, a gyerekeknek is azt adtam 12:30 körül. Jól ették. :)
13:45 lehetett, amikor elkezdtem altatni Őket... persze Livike nem volt hajlandó lefeküdni, feleselt, csakazértsem csinálta azt, amit kértem. :( Levike szépen befordult az ágyában a fal felé és aludt is hamar. Mama bejött Livikét altatni, most tart Tőle a Lány, mert leszidta Mama a homok dobálás miatt..  El is aludt hamar. :)

Livike ébredt elsőnek, 14:30 lehetett kb. Nem aludt valami sokat!
Levike 12:45 körül kelt, nem volt ma egyikőjük alvása se valami hűdesok, de most mit tudunk csinálni?! :(

Levike nagyon rám volt szállva, folyton cipelni kellett... Amikor kijött Mama, persze Ő kellett, én már nem.

Nem nagyon tudok mit írni, szokásos dolgok voltak csak, 19 óra elmúlt, ahogy bejöttünk, Levike nem akart fürdeni és belenyugodni abba, hogy Mama kiment és majd Apával  és velem kell fürdeni. Hisztizett, már bele kékült az arca, de nem nem... Hát jó. :)
Mama visszajött, Levikét meg is fürdette és törölte is utána. Livikét Apa fürdette és Apa törölte. :)

20:45 körül már aludtak is. Levike kicsit később aludt el, de ez nem baj.

Ennyi lenne, holnap vagy ahogy tudok, jövök.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)