2011. október 31., hétfő

Egy technikai kérdés...

Kis kitérőt tennék, és egy kérdéssel fordulnék szintén itt a Bloggeren naplót vezető olvasóimhoz, vagy bárkihez, aki tudja a választ:

Jóideje megváltozott a szerkesztő felület, az egész Tervezés menü, minden. Egész jól eligazodom benne, de egy fontos dolgot egyszerűen nem találok.
Ez pedig a bejegyzések mentése, tehát nem a sablon - azt már megtaláltam nagy nehezen - , hanem a szöveg, a képek, tehát amiket írunk, annak a lementése. Eddig létezett, igyekeztem gyakran meg is csinálni a mentést, de mióta ez az új változat van, nem sikerült. :(

Már a Gyakorikérdések.hu-ra is feltettem ezt a kérdést, de ott sem válaszolt senki. Nem hinném, hogy kivették volna a fejlesztők ezt az opciót.. 

A kérdés tehát az, hogy ha valaki tudja, hogy hol találom ezt a dolgot, az kérem írja meg! Köszönöm. :)

 UPDATE 11.06. 22:54.

Időközben meglett a megoldás, és bár saját magamnak válaszolok, a bejegyzést fent hagyom, hátha valaki más is van ilyen figyelmetlen, mint én, hogy nem veszi észre az egyértelmű dolgot a lap tetején.. :D

Beállítások -> Egyebek -> Blogkezelő eszközök -> Blog exportálása

A megoldásra sem magamtól jöttem rá. Van egy blog, amit rendszeresen olvasok, tulajdonképpen a blogolással kapcsolatos dolgokban nyújt segítséget sokunk örömére, Itt volt egy bejegyzés még tavasszal, hogy majd átalakul az egész rendszer, na ehhez írtam én most kommentben kérdést, hátha tudja a választ, és tudta! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)