2011. október 30., vasárnap

Szombat folytatás

Tegnap délután az alvás egy és egynegyed órán át tartott. Mindketten felébredtek, Livike pár perccel korábban, de ezt nem számoljuk. :)
Mama bejött, mert hozott két kis játékot, kimenni persze nem hagyták utána...
17 óra körül elszaladtam a Sparba, Apa is bejött hamarosan, így Mama ki tudott menni.

Sietek, mert közben felkelt Livike. :) Szóval telt az idő, fürdetni 19:50-kor kezdtünk, minden rendben volt.
Az elalvás Levikének tartott tovább, mindketten ott feküdtünk mellette, mert másképp nem is akart lefeküdni. 22 óra körül aludt el, de Apa is és én is, úgyhogy este már nem jöttem ki írni 0:30-kor, ahogy felébredtem, még jó, hogy 21 órakor letusoltam. :)))

Éjjel minden rendben volt. Apa 3 óra körül felkelt, nem tudott aludni, de legalább megfőzött.. :) Csontlevest csinált meg somlóit...

7:15-kor én is felkeltem, Livike pedig most ébredt 7:55-kor, megkapta a kakajóját, Levike még alszik mellettem, mert 5:30-kor odajött, azóta is ott alszik. Biztos ébred Ő is hamarosan.
Kint most még nagyon hideg van, remélem melegszik majd annyit, hogy kicsit ki lehessen menni délelőtt.

Ennyi lenne nagyjából a tegnapi nap folytatása, jövök még ma, ha tudok. :)

update:
Most akkor mi van? Ja, hogy óraátállítás volt! A gép magától átállt, ezekszerint még csak most van 7 óra... jó tudni. :D Teljesen elfelejtkeztem róla, pedig máskor már egy-két héttel korábban elkezdtem csúsztatni, vagy épp előrébb hozni a napi dolgokat, mint fürdés, lefekvés, stb.. Na majd kialakul. Korábban fogunk kelni, még később alszunk el...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)