2011. október 31., hétfő

Vasárnap

Az este megint elaludtam a gyerekek altatása közben, 21:30 körül már kikapcsoltuk a tévét, mert másképp nem aludtak el, 3:20-kor ébredtem fel. :))

A nap viszonylag jól telt, jó idő volt kint, így 10:30-tól 12:40-ig kint voltunk. Ebédre húslevest ettek a gyerekek sok tésztával, répával, husival. Livike a húst nem ette, a többit igen. 13:15 körül tettem le Őket aludni, 13:30-kor már aludtak is. Új idő szerint. :)
Miután elaludtak mi is ebédeltünk Mamáékkal itt nálunk. Mama csirkepörköltet főzött, Apa ugye a levest meg a somlóit.

Előtte kint udvarrendezgetés volt, de már megint lehetne elölről kezdeni, annyi falevél van. :(
Livike 15:30-kor ébredt, Levike 16 órakor, ebből már sejthettem, hogy este későn fognak elaludni, de azt hittem még később lesz. :)

Délután is elég sokmindent ettek, sült husit, somlóit, joghurtot.

A fürdést 20:30-kor kezdtük, minden rendben volt.
Aludni a már említett módon aludtak el, velem együtt.

Ma reggel már 6 órakor felébredt Livike, de a kakaójával még vissza aludt. Levike 7 órakor kelt, Ő is megkapta a tejet, de már nem aludt vissza.
Lassan megpróbálom felöltöztetni Őket, nem igazán maradnak már nyugton így, hogy én itt vagyok a gépnél. Megyek is, csak gondoltam, hátha sikerült megírnom a tegnapi napot.

Jövök, ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)