2011. október 29., szombat

Szombat eddig

Éjjel én 1 óra körül feküdtem, Apa majdnem 3-kor. 2 óra után fejezték be a munkát, még evett, letusolt, én már csak arra ébredtem fel, amikor bejött feküdni. :) A gyerekek végig aludtak, pedig még éjfél után is volt gázcső vágás, amitől az egész berezonált itt nálunk is, de szerencsére jó az alvókájuk, nem ébredtek fel rá. :)))

7:30-kor volt ébresztő nekem, Levike kért tejet, 8 órakor ébredt Livike és Apa is, utóbbinak nem nagyon tetszett még, hogy fel kell kelni. :)
8:45-kor mentem a kisboltba, mire visszaértem Livikét már Apa felöltöztette, Levikét én még kergettem egy ideig, nem akart öltözni, amikor végre megfogtam hisztizett, rúgott, vergődött. Mama bejött, Neki már megengedte az öltöztetést. :)

10:30 körül mentünk ki az udvarra, 12:30 körül jöttünk be. Jó idő van ma is. :)
Ebédre vettem ki pörköltet és főztem hozzá tésztát, azt ették. Livike azt a két falatka húst is kiválogatta, amit beletettem, csak a tésztát ette szafttal, Levike rendesen mindent evett.

13 órakor tettem le Őket aludni, 13:30 körül már mindketten aludtak, de már valamelyikőjük volt fent most az előbb, csak nem mentem be, szerintem vissza aludt. :)

A kőművesek ma is itt vannak, kint csinálják a szigetelést, lassan kész lesz. Papa dolgozik, de közben itthon is van villanyt szerelni, most épp nem tudom hol van. Apa festi kint a gázcsöveket, Mama vásárol, de előtte már megjárta a temetőket a Dédi Mamával Földváron és itt Szolnokon is. Csak én nem csinálok semmit.... :( Eddig mondjuk szinte csak én voltam a gyerekekkel, viszonylag bírtam Velük, meglátjuk hogy alakul a nap további része.

Este jövök, vagy holnap, majd kiderül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)