2011. április 13., szerda

Szerda

Tegnap éjfél előtt aludtak el a gyerekek, Levike 23:45 körül a földön aludt el, gyorsan be is tettem a helyére. Livikét is visszaöltöztettem - sokadjára -, kapott még egy kis tejet és hagyta magát a kiságyába tenni. :)
Éjjel minden rendben volt, nem vándoroltak. :)
Levike ébredt elsőnek, 7:40 lehetett kb, Livike 8 órakor kelt, hamarosan én is felkeltem és készülődtünk. :) Apa már korábban felkelt, bár csak 10-re ment dolgozni.

A délelőtt elég jól telt, kint elég szeles és hideg idő volt, délben mégis felöltöztettük a gyerekeket Mamával és kimentünk kb fél órára levegőzni.
Hamarosan kérték is a kaját, bár ropit is ettek közben, úgyhogy az ebéd nem is nagyon kellett már. Túrórudit is ettek és teát is ittak, majd 13 óra körül megkapták a tejet, letettem a paplanom meg a két kispárnát és gondoltam majdcsak elalszanak. A tévét nem hagyták, hogy kikapcsoljam, máskor a rádió szokott szólni alvásidőben, de most maradt a tévé. Kellett még repeta tej, mert csak nem aludtak el... végül 15 órakor mégis sikerült mindkettőjüknek elaludnia. :)

Livike 15:55-kor ébredt, szépen elvolt, ahogy mentem be, még Ő intett óvatosságra, hogy "psszt, Dali....", ami annyit jelentett, hogy legyek csendben, mert a Levi alszik.. suttogva, csendet intve mondta mindezt. :)) Mintha nem tudtam volna, hogy még alszik Levi, egyébként pedig pont azért mentem be, hogy már keljen fel, ne aludjon már annyira sokat, mert akkor este megnézhetjük megint az elalvásukat. :(
Fel is ébredt, 16:05 körül járt az idő. Továbbra is elég jók voltak, kisebb-nagyobb összezördülések persze voltak ma is, de ezt már megszoktam. :)
17 óra körül megmelegítettem magamnak a maradék öregtarhonyát, bementem vele, hogy hátha kérnek a gyerekek is, ették is! :))
Utána még almát is ettek, előtte pedig még ropit, ittak teát, majd 18 óra után ettek párizsit és sajtot, nem sokkal később pedig egy epres joghurt is bement. Plusz még tea :))

Mama 19:30 körül jött be, a fürdést mégis csak 20:10-kor kezdtük.
Minden rendben volt ma is.
Mindketten a mi ágyunkra feküdtek, a filmet még végig vigyorogták, pedig nem volt olyan vicces, de nem is baj, ha még nem igazán értik ezt a műsort. :)
Livike 21:30 körül aludt el, Őt le is tettem az ágyába.
Levike mellé oda kellett feküdnöm, úgy aludt el 22:30 körül.
Apa is hazaért már, és kb ennyi a mai nap történése, nemsoká éjfél, mehetek aludni én is.

Most jut eszembe, felírom, hogy meglegyen: Livike mostanában mindenre azt mondja, hogy fujj. A kajákra is. Viccesen hangzik. :) Ma délelőtt pl szót, hogy "Anya, kaka fujj" Kérdeztem, hogy van kaka? Mondta, hogy igen, és hagyta, hogy kivegyem. :) Máskor harcolni kell Vele.. :)
Ha csak pisi van is mondja, hogy fujj, ha koszos a keze, akkor is, szóval mindenre. :)))
Ennyi hirtelen ami eszembe jutott.:)
Holnap jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)