2011. április 27., szerda

Pár szó a mai napról eddig

Ha már beírtam a hónapfordulós bejegyzésbe a súlymérés eredményét, gyorsan leírom a mai nap eddigi eseményeit. Sok minden nem történt. :))
Éjjel minden rendben volt. Mindenki a helyén aludt.
Apa már 4:50-kor felkelt, nem várta meg a telefon jelzését sem.
Mi még aludtunk...
Livike jött mellém 7:20-kor, de még visszaaludt. Levike is felébredt 7:40-kor, Ő már csak pihengetett, járkált, elvolt.. Én még tudtam kicsit aludni. Szerintem Levike is, vagy csak nagyon csendben elvolt, nem tudom, de következőleg 8:45-kor ébredtem. :) Livike is akkor ébredezett! :)))
9 óra után pár perccel már kész is voltunk, itták a tejet, majd ettek sajtos kiflit is, 10:30-kor pedig felöltöztettem Őket és mentünk ki az udvarra.
Mama is kijött, Papa is hazaszaladt, másfél óra gyorsan eltelt kint.

Délben jöttünk be. Idebent etettem Őket, kivettem a fagyóból a nemrég letett alföldi húslevest, hogy azt egyék meg ma ebédre. Nem maradt túl sok, de főleg Livike ette. :)
Levike is evett, de egy idő után Ő úgy gondolta elég volt, lefeküdt a már előre odakészített paplanra és kérte a tejet.. behúzta a sötétítőt is, ami miatt én persze semmit nem láttam, hogy hova is teszem a kaját Livikének. :D
Mikor már Livike sem kért, Ő is lefeküdt és sztrájkoltak a tejért. :)))
Megkapták, 12:20 volt ekkor kb.
Persze azóta sem alszanak!
Hát itt tartunk most.
Este megírom a többit. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)