2011. április 5., kedd

Megint nem volt délutáni alvás...

Lett viszont gyors, esti elalvás. :) Valamit valamiért... :)
Éjjel minden rendben volt.
8:45-kor ébredtünk, elsőnek Levike ébredt, Livike csak később, amikor már félig kész voltam a reggeli dolgokkal, akkor mászott ki az ágyából. :)
Viszonylag gyorsan rendbe is tettük Őket, most már nem szívesen hagyom ott Livikét, nehogy megint levetkőzzön. :)

A délelőtt gyorsan eltelt, kimenni sajnos az esős, hűvös idő miatt nem tudtunk. :(
Talán emiatt volt, hogy nem aludtak el délután, tejből kaptak vagy háromszor repetát, de akkor sem aludtak. :(
Ma üveges kaját ettek, délben már adtam is, nagy részét Levike ette meg, de előtte ettek 2 sajtos kiflit is, meg utána is ami még maradt, sőt még egy zsömlét is megettek délután, alvás helyett. :) Teát is ittak ma vagy 4 adagot összesen.

Gyümölcspépet is kaptak 16:30 körül, azt ügyesen megették mindketten, bár a végét már Mama adta oda 17 óra után, Ő is hozott sajtos kiflit, még azt is megették. :)
Gyorsan elszaladtam a postára meg a Sparba, Mama hozott a kisboltból zsömlét meg tejet, úgyhogy oda legalább nem kellett mennem. :)
17:40-re értem haza.

Behoztam a nagy labdát, amit valamelyik nap vettek Mamáék.. Megmostam, hogy majd azzal ellesznek, így ki tud menni Mama különösebb nehézségek nélkül. Hát.. volt visítás duplán is, egyrészt Mama miatt, másrészt a labdán vesztek össze, hogy csak egy van és Livike nem adta, meg is harapta Levike kezét. :(
Mama, mint utólag megtudtam, gyorsan elszaladt a Tescoba és hozott még egy olyan nagy labdát.. :D
Így már minden jó volt, igaz, a szobában már nem férünk, de úgyis kint lesznek majd ezek, csak most hoztam be, hogy legyen valami újdonság idebent is.

18 órakor megfőztem egy csomag virslit, hogy én is egyek már ma valamit.. :) A gyerekek megettek hármat, én kettőt. :)
19:45 körül jött vissza Mama, már a film is ment javában, mert ettől a héttől eleve két részt adnak le, de ma korábban kezdődött a meccs miatt.
Megnéztük.. Igen, többnyire csak néztük, mert hallani nem nagyon lehetett, nem tudtam annyira hangosra venni, hogy a gyerekektől hallani lehessen.:D A reklámok persze ordítottak... :)

Livikének volt ma egy jó beszólása: állt az ágyon, le akartam venni, erre rám kiabált azzal a csúnya nézésével kísérve, hogy "hagyjál anyu!" :D
Vagy valami ilyesminek lehetett érteni. :)) Néha anyunak hív anya helyett, fura, de végülis mindegy hogy mondja, csak mondja már valahogy érthetően. :)))
Mindketten szeretnek leszólni bennünket, ha valamiért rájuk szólunk, akkor rögtön jön az "Abba!", magyarul hagyjuk abba, hát nehogymár megtiltsunk valamit!:D

A fürdést 20:30-kor kezdtük, minden rendben volt.
21 óra körül lettünk készen.
Livike szinte rögtön el is aludt a saját helyén, Levike kb fél óra múlva. 22 óra után volt fent egy kicsit, de már újra alszik, le is tettem az ágyába.
Megyek is, még tusolni kell, meg Apa is ide akar jönni a géphez horgászvideókat nézni, de mondtam, hogy még nem végeztem a napi irománnyal, addig menjen nézze a tévét. :D
Holnap és csütörtökön elvileg szabadnapos, hogy ebből mennyit lesz itthon, ki tudja...
Vasárnap is szabad lesz, de akkor mi Mamával megyünk a börzére, a két férfire lesznek bízva a gyerekek délig. :) (Papára és Apára)

Ennyi lenne mára, holnap jövök, ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)