2011. április 4., hétfő

Hétfő

Az éjszakánk jól telt, bár 5 órakor, ahogy Apa felkelt, mindketten mellém kuporodtak és ott aludtak tovább. :) Levike picit nehezebben aludt vissza, de utána még szerintem 9-kor is aludt volna, ha 8:15-kor Livike nem veri fel... Nem szószerint, hanem zajongott, megint rátaláltak a nagy zenélős vonatra, úgyhogy azzal kezdte Livike a reggelt.
Utána viszont olyat csinált a Lány, amit eddig még soha! Épp készülődtem, már a tej melegítésénél jártam, amikor benéztem, hogy mi ez a nagy csend...
Livike teljesen meztelenül volt! Eddig még a body-t sem vette le soha, nem tudta kikapcsolni, egyébként most sem, szerintem felül húzta annyira szét, hogy szépen letolta magán és levette.. de hogy még a pelenkát is levette! Kérdeztem, hogy hol a pelus, mutatta, hogy itt az ajtóban.. Na igen, este Levivel úgy szoktuk, hogy mikor viszem fürdeni, akkor Ő kidobja ide a konyhába a pelust, hogy majd tesszük a kukába. Persze akkor, ha csak pisi van benne. Nade a ma reggeli Livi-pelusában nem csak pisi volt! Még jó, hogy kemény volt és bogyós! :D Szerintem Levike csomagolta össze szakszerűen, emiatt lehetett, hogy a szobában csak egy pici galacsint találtam a földön...:D Na mondom ez kész.....
Nem tudott volna várni még 1 percet, amíg megyek öltöztetni?:))))
Azt, hogy a body ki sem volt kapcsolva, nem is láttam meg, csak amikor vasaltam most délután, mert délelőtt a mosásba azt is beletettem - nem lett "olyan", nem azért mostam ki... -, még teregetésnél sem vettem észre, csak a vasalásnál, hogy jé, ez meg be van patentolva alul... :D Szerencsére MÉG azt nem tudják kikapcsolni. Idő kérdése szerintem. :))
A nadrágot, harisnyát, néha a pulcsit is leveszik, ha olyanuk van, na meg ugye Levike már vette le a pelusát is, úgyhogy Róla a body este is csak akkor van levéve, amikor már viszem fürdeni. :))

A délelőtt egyébként elég jól telt.
10 óra után nem sokkal ettünk szendvicset, játszottunk, telt az idő.
11:20-kor vittem ki Őket az udvarra, pontosabban előbb Levikét öltöztettem át és kiengedtem, amíg Livikével is kész nem lettem. Namost.. totál bajban volt Levike, hogy sehol senki, se Mama, se Papa, se Apa nem jött elő, hiába kiabált! :D
Ez a téblábolás épp elég volt nekünk idebent, utána, amikor már én is kint voltam, semmi gond nem volt. :) Csak ugye megszokták, hogy valaki mindig van kint, aki várja őket, vagy legalábbis kijön Mamáéktól, ha odamennek és kopognak az ajtón.
(Mamának el kellett mennie egy rövid időre, de utána jött Ő is és kint volt Velünk.)

12:30 körül kezdtük adni az ebédet. Ma jobban ették a húslevest, sok sűrűt és levét is, bár azt inkább csak Livike ette, pontosabban itta pohárból. :)
Ma is kaptak egy kisadag gesztenyepürét, majd 13:15 körül már ágyban is voltak a tejecskéjükkel. :)
Miután Papa is haza ért, mi is megebédeltünk, 15:20 körül Apa is megjött.
Kb ekkor keltek a gyerekek, előbb Levike, majd Livike is, nem volt rossz kedvük, szépen eljátszogattak/tunk a délután hátralévő részében.
16:30 körül ettek gyümölcspépet, ittak teát, majd én elszaladtam a kisboltba, utána nekifogtam vasalni, telt az idő... Idén először száradtak a mosott ruhák kint a levegőn! :)) Azért kb 5 órahossza így is kellett a gyerekruháknak is, hogy megszáradjanak, de mégsem 1-2 nap, mint bent. Kivételesen senki nem tüzelt, nem gyújtott be, mint általában ilyenkor, ha kint száradnak a ruhák.. :D

18 óra is elmúlt, amikor megkapták az uzsonnát/vacsorát.. nem is tudom minek hívjam.. :) Rántott húst ettek és sajtot, a húst inkább Livike ette, a sajtot pedig Levike. :) Tea is ment elég nagy mennyiségben. :)
Levike már nagyon álmos volt, pedig azért délután két órát aludtak nagyjából... :)

A fürdést 20:10-kor kezdtük, minden rendben volt. :)
Livike szinte már Apa kezében elaludt, ahogy megkapta a tejet, de ez csak addig tartott, amíg Levike nem került a nagyágyra.. utána Livike is felkelt, kiment Ő is, utána hancúroztak, nem akartak aludni. :(
Levikét 22 órakor tettem le, Livike még fent van!
Remélem hamarosan Ő is elalszik.

Ennyi lenne mára nagyjából.
Holnap jövök, ahogy tudok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)