2011. április 12., kedd

Kedd

Éjjel minden rendben volt. Livike volt kint közöttünk egy kis ideig, de 4:40-kor letettem a helyére, Apa akkor kelt, meg sem várta, hogy jelezzen a telefonom. :)
Levike 7:40-kor ébredt, odafeküdt mellém, elvolt, néha járkált, jött-ment, de még azért tudtam Tőle aludni úgy nagyjából, felületesen. :)
Livike 8:20-kor ébredt, akkor már keltem én is, hogy minél előbb rendbe tudjam Őket tenni.
A délelőtt nyugisan telt, legalábbis nem volt a gyerekekkel sok gond. :)
Ebédre öregtarhonyát főztem, nem gyerekadagot, hanem rendesen, hogy mindannyiunknak jusson belőle ebédre.
11:20 körül jött Mama, tulajdonképpen szinte az egész udvaron tartózkodást Ő felügyelte, mert én a kaja mellől nem nagyon tudtam kimenni, porszívóztam is, meg a mosógép is akkor járt le, teregettem, ilyesmi dolgokkal telt az idő.

Az ebédet 12:30 körül kezdték enni a gyerekek kint az udvaron, Mamával. :)
Ügyesen ettek, elég jó mennyiséget, csak a végén álltak fel a kis asztaltól, addig szépen ültek és ettek. Lehet, hogy azért mert én nem voltam kint. :)

13 óra körül kapták meg a tejet és mehettek aludni. Mivel a kiságyba mostanában nem mennek be, így a paplanom lett leterítve és arra feküdtek le. :)
Ha nem is rögtön, de mindketten szépen elaludtak. :)
Megebédeltünk Mamáékkal, majd kijöttem, igyekeztem csendben lenni, így szerencsére aludtak is kb 14:30-ig mindketten.
Lehet, hogy megszokták, hogy mostanában nem alszanak nap közben, mert most egyik sem óhajt még aludni, pedig Levike már nagyon álmos volt 19 órakor is.

Ma elég jól ettek, mert délelőtt megettek egy jódarab pizzás péksüteményt, majd az ebédet is, 16:40-kor a gyümölcspépet, 17:30 körül párizsit és sajtot, 18 óra után egy gesztenyepürét, majd 19 óra után ahogy Mama bejött, még kóstoltak egy kis főzött kakaót is, de az nem nagyon jött be továbbra sem. Livike "kakó"-nak hívja. :)
Persze teát is ittak többször is nap közben és este is.

Ma korábban volt a film a meccs miatt, így az első részét megnéztük, akkor itt volt Mama is, a végén már Papa is, majd a két film közötti reklám alatt már el kellett kezdenünk a fürdetést, mert Levike ott aludt volna el Mamán megint... :)
Apával fürdettünk, mert Ő is hazaért időben, 15:20 körül már itthon volt.
A fürdésnél minden rendben volt ma is.
Lefeküdtek a mi ágyunkra, de azóta se nagyon voltak nyugalomban, jönnek-mennek, dumálnak, szóval nem tudom mikor fognak végre elaludni. :(

Ennyi lenne mára, holnap jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)