2011. április 29., péntek

Pénteki helyzetjelentés

Éjjel minden rendben volt.
Apa már 7 órakor felkelt, mi még aludtunk egészen 8:20-ig! :)
Papa is hívott, el kellett intézni egy dolgot, amiért később el is jött az illető, akinek kellett... Csomagos is jött, épp meghallottam, mert kint voltunk a gyerekekkel, amikor megállt a nagy kamion a gyerekek egyből nézték, hogy mi az, persze így már kimentem a csengetésre is, mert gondoltam, hogy valami céges cuccot hoznak. Ha ügyfél lett volna, akkor is megmondtam volna, hogy sorry, nincs ma senki az irodában, telefonáljon hétfőn (és ne járkáljon ide:D) :)

Apa 10-re ment dolgozni. Betettem egy adag mosást, majd 10 órakor felöltöztettem a gyerekeket és kimentünk az udvarra, lesz ami lesz. Nem a kintlét az igazán gázos, hanem a bejövetel, de kivételesen az is könnyen ment, mert délben egyszerűen bejöttek a konyhába, én becsuktam az ajtót és kész. Mentünk kezet mosni, bár Levike majdnem kiszökött, mert ki tudta nyitni a konyha ajtót...

Üveges kaját ettek, bár nem az egészet, álmosak voltak, a tejet kérték már inkább.
12:20 körül meg is kapták, de nem aludtak el csak 14 óra után, akkor viszont mindketten. (14:20 körül)

Livike 15:50 körül ébredt, Levike pár perc múlva...
Apa is hazaért 16 órára, direkt így kérte, hogy előbb jöhessen, hogy ha Mamáék mégsem jönnének haza, akkor itt tudjon lenni délután és este.
Mamával még 16 óra előtt beszéltem, megvolt a ballagás, minden OK volt, mondta, hogy nem jönnek még ma, csak majd holnap délelőtt valamikor. Mondtam, hogy jól van, nem gond, itthon lesz Apa segíteni este.

A gyerekeket 17:30 körül vittük ki az udvarra, egészen 19:45-ig kint voltunk, akkor is úgy kellett már Őket beimádkozni!
Livike még a kutya házát is megnézte belülről, hát a frász kerülgetett, hogy hogy fog kinézni, ha kijön, merő kutyaszőr volt persze...! Ki sem akart jönni, ott vigyorgott, behúzódott egészen hátra, térden állva pont elfért....
A sátor még mindig áll, bár ma már nem mászkáltak annyit benne, de legalább a kapuban sem bújkáltak a koszos sarokban. :)

Kint ettek gyümölcsöt, sült husit, Livike csemege uborkát is, kenyeret, vagyis kiflit... ittak teát, azt amúgy még idebent is megittak két adaggal...

20:30 körül kezdtük a fürdést, egyszerűen nem voltak hajlandóak levetkőzni sem, pedig jól kifáradhattak kint délután!

Mindketten a mi ágyunkon kezdték az estét, nagy vigyorgások, kacagások,... na mondom itt se lesz egyhamar alvás! Fél óra múlva Livike a saját ágyában aludt, Levike pedig a miénken. Már Ő is az ágyában van.. :)

Holnap Apa korábban megy, 8-9 óra körül, még nem tudja, vagy legalábbis én nem tudom, mikorra megy. :)))
Mamáék nem tudom mikorra érnek haza, de az biztos, hogy lesz nagy öröm, a gyerekek folyton keresik Őket.. Ma is, kétszer is beszöktek a lakásba! Először akkor, amikor délután elmentem a boltba, Ők kint voltak, Apa meg még idebent rendezte a dolgokat, ablakot nyitott, pelust pakolt. Mikor kiment, sehol senki! A gyerekek kinyitották a szúnyoghálós ajtót, és már Mamáék hálószobájában feküdtek az ágyon egy csokinyulat bontogatva:D Apa szerencsére még időben érkezett... :)
A másik eset már estefelé volt, bementek a másik bejárati ajtón, ami elvileg kívülről nem is nyitható, olyan, mint a lakótelepi lakásokban a bejárati ajtó... Kicsit jobban meglökve viszont nyílik, ha nincs belülről bezárva. Levikének sikerült is kinyitnia, már a nappaliban értem utol Őket, a kanapén üldögéltek és épp a tévét akarták bekapcsolni a távirányítóval. :) Ja, és hogy hogy jön ehhez Mama és Papa? Őket keresték... Ha csörgött a telefon, akkor is egyből szaladtak, hogy "Mama? Teeeee, Szia, Hmm?" szóval kb annyit jelentett, hogy Mama, csörög a telefon, miért nem veszed már fel.. :D A szia az a telefont is szokta jelenteni, ez a Hm? pedig már mindkettőjük szokása, ha valamit keresnek, kérdeznek, nem tudnak.. :) Aranyos hangsúllyal... :)

Nagyjából ennyi lenne a mai nap, holnap jövök a folytatással.. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)