2011. április 6., szerda

Szerda

Gyorsan és tömören. Na igen, máskor is így kezdem. :))))
Éjjel minden rendben volt.
Ma persze amikor alhattunk volna, már 7:20-kor fent voltak a gyerekek. Nem baj, a kedvük ettől jó volt, meg a miénk sem volt annyira rossz, csak aludtam volna még. :) Tudom, ne panaszkodjak, majd akkor, ha 5-kor kell kelni! Biztos lesz majd olyan is...

A délelőtt gyorsan eltelt. Kint szépen sütött a nap, de egyszerűen nem akart felszáradni a pára a fűről, így a gyerekek kiengedésével még várni kellett...
Apa közben elment megnyiratkozni és vásárolni is, 11:30 körül ért haza, úgyhogy a gyerekeket csak utána hoztuk ki levegőzni, játszani.

13:15 körül adtuk az ebédet, vagyis Mama adta odakint a kisasztal-kisszék variációban.
Livike ette, az egész üveges kaját szinte Ő ette meg, Levike pedig csak a legvégén evett, amikor már alig volt benne, addig Apához rohangált be a konyhába sült hurkáért:D Egész rendes darabot megevett belőle. :)))
Merthogy időközben az is kész lett, a mi ebédünk ma kolbász-hurka volt sült krumplival, és Apa már csipegetett, mert éhes volt. :)

14 óra körül kapták meg a tejet és elvileg aludtak. Livike a földön a macin és a kispárnáján, Levike a mi ágyunkon...
Livike jó, ha negyed órát aludt, vagy még annyit sem. :(
Levike talán egy órát alhatott, de még ez sem biztos, mert én 15 óra után elindultam a postára meg még a városba is, 17 óra után nem sokkal értem haza.

Apa szerint jók voltak. Megettek két egész banánt, csak úgy, falatokban, egy almát, két piskótát, akkor üreskalácsot, teát, majd kint az udvaron még almát, ropit, meg egy pár falatka hurkát.. :D Szegénykéim...:)))))
Megvolt ma a második levegőzés is, 16:50-kor még kivitte Őket, be már együtt jöttünk, addigra hazaértem. :) (17:40-ig voltunk kint)

Szerintem jól kifáradtak, mert szépen eljátszogattak idebent a labdákkal, meg az építőkockákkal.. Addig mi Apával levágtuk az udvaron a füvet. Fele-fele arányban kb, bár Ő akarta vágni az egészet, de elkunyeráltam a gépet, mert én is szeretem csinálni:P Bár most nem a legegyenesebb a talaj, göröngyös és kocsikerék vájatos.. szóval régebben jobban szerettem füvet vágni.. :)

Mamáék is hazaértek a veterán túra útvonalának bejárásáról. (idén is lesz túra, nagyüzemben folynak már az előkészületek.. hamar itt lesz május utolsó hétvégéje!)
Majdnem 19 óra volt, amikor vágtam fel egy kis sonkát és sajtot, de alig ették... Nagyon jól lettek ma lakatva, ha Apára vannak bízva ő ad mindent, na mondjuk én sem azért nem adok annyi kaját, mert sajnálom, csak nem merek mindent összeetetni Velük. :( Ja, azt még elfelejtettem, hogy délelőtt megettek egy kakaós csigát is. :)
Livike persze ízlelgette a péksüti nevét is..:
Én: Kakaós csiga
Livi: Kaka
Én: nem kaka, kakaÓS CSIGA
Livi: Kakakóóó
Én: Kakaós csiga
Livi: Kakakóóóó
Én: Livike, kakaós csiga, nem kakakó
Livi: Kaka
Én: Na jó, hagyjuk, egyél! És ne mássz már a földön!!! (épp négykézláb igyekezett lemenni a teraszról, kezében a tésztadarabbal...)
Livi: Abba! (jól ki lettem osztva! :))
:D
Azt hiszem túl sokra nem haladtunk a beszélgetéssel.. :)))

Szóval ott tartottam, hogy 19 óra körül még ettek egy kicsit, ittak teát is.
Mamáék is itt voltak egy kicsit, de 19:40-kor ki is mentek, Livike szinte elaludt Mama karjában, amikor viccből felvette karba, mint egy kisbabát és ringatni kezdte... :)
Álmos volt már nagyon, de Levike is!
A fürdést 20 óra előtt kezdtük Apával. Minden rendben volt.
Livike először a helyén volt, aludt is félig már, de azért mégis kivackolt a mi ágyunkra kispárnástól, plüss elefántostól, cseppecskéstől...:D
Már jóideje az ágyában alszik újra, letettem. Levike is alszik már 23 óra óta kb, Őt még nem tettem le, majd most...
Megyek is, 0:01 van, de picit csalok az órával, hogy szerda maradjon a szerda. :)))

Apa holnapi szabadnapja ugrott, pedig már az etetőanyagot is bekeverte, hogy hajnalban megy horgászni, de ha nem is hajnalban, akkor reggel. Na, ez most napolódik. Be kell menni a kollégája helyett, aki a múltkor kórházban volt. Azt még nem tudni, hogy most mi történt vele, de nincs kórházban és rosszul sem lett. Majd holnap biztos megtudja Apa személyesen, csak telefonban nem akarták elmondani.

Holnap jövök, ahogy tudok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)