2009. november 19., csütörtök

Tavasz...

...van. :)
Kint is, mert megint nagyon jó idő van, de átvitt értelemben kicsit idebent is.
Fél nap új kenőcs használat után már az este sokkal szebb volt Levike feneke (és környéke), reggelre még szebb volt, csak épp ott volt eléggé piros ahol az ébredés után termelt dolog érintkezett a bőrével... Igaz, hogy most megint nem lehet majd tudni, hogy a kenőcs használ-e, vagy az, hogy textil pelus van az eldobható pelenkában.
Jó, egy kissé macerásabb így, mert be kell áztatni, kimosni, kifőzni, megszárítani, kivasalni.... De csak a pisiseket csinálom..... ami nagyon "olyan" lesz azt kidobom..... Nem vagyok finnyás (csak kicsit:) ) de nincs kedvem a sz....-ban nyúlkálni... 1 textilpelusból kijön 4 csík, tegnap csak egytől búcsúztunk végleg, a többit ki tudtam mosni. (többször is volt persze széklete, de nem mind vészes...:)) ) Na jó... kaka téma kivesézve :))
Azt akartam én ezzel kapcsolatban írni, hogy vagy a kenőcs használ vagy a textil... Vagy együtt a kettő, mindegy, csak JÓ legyen már végre, és lehetőleg tartósan, mert a másik kenőccsel is úgy volt eleinte hogy jó lesz, aztán meg mégsem.

A tegnap este és éjszaka határozottan jobban telt mint az eddigiek. :)
Igaz, hogy Levit ki kellett tennem a nagy ágyra még a Jóban rosszban alatt.. :) (általában addigra már kész vagyunk a fürdéssel, jó esetben el is alszanak...)
Viszont nem kellett altatgatni, eleinte elnézelődött úgy, hogy én az ágy másik végén ültem (néztem a filmet:)) ) de utána odafeküdtem mellé, megfogtam a kezét és szépen elaludt... :)))

Éjszaka se kellett felkelni hozzájuk, Levi egyszer felébredt már reggel 5:30-kor, de elég volt, hogy odamentem, visszafordítottam, mert hason volt:)) szerintem nem fért megfordulni.... símogattam kicsit meg amennyire tudtam odabújtam hozzá (nem egyszerű behajolni a kiságyába:) és vissza is aludt. Livike ébresztett bennünket (hát ki más:P) 6:50-kor, nem volt mit tenni, kelnem kellett mert addig dumált meg sikítozott hogy nem lehetett már tovább aludni Tőle.. :)

Mivel szép idő van, 10:20 óta kint vannak a babakocsiban, remélem jó sokat alszanak megint. Biztos, hogy a jó levegő nagyon sokat jelent. Ha majd esik a hó nem tudom hogy tesszük ki Őket...:( Pedig akkor is ki kell, de majd megoldjuk valahogy, most szerencsére nem úgy néz ki, mintha esni akarna a hó. :) Bár amilyen szeszélyes az időjárás, bármi lehetséges. Tegnap se gondoltam ilyenkor, hogy esni fog az eső, mégis esett.
Na megyek, próbálom magam hasznosabbá tenni, mint hogy csak itt üljek. (pedig milyen jó lenne....) de előbb teszek fel pár képet amiket tegnap délután csináltam. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)