2009. november 28., szombat

Szombat

A mai nap elég jól telt (eddig). :) Éjjel még aludtunk is úgy-ahogy, csak Levi lett megint 3 óra hosszára a hálótársam, mert a helyén nem akart maradni, így kivettem magam mellé, később magamra, majd a másik oldalra mellém, ahol végülis el is aludt, vele együtt én is, azért tettem csak 3 órakor a helyére. :) Aki aludt már így, azt tudhatja, hogy nem annyira pihentető, mint ha nincs mellette picigyerek. Nehogy ráfeküdjek, nehogy leessen, stb... :)
Viszont enni egyikőjük se kelt fel éjszaka, rég volt ilyen! :)

A délelőtt eltelt, bár egy perc nem sok, annyit nem aludtak, majd csak 15 óra körül az ebéd után aludtak, de akkor 17 óráig egyfolytában! :)

Nap közben egy rövid időre meglátogatott bennünket a középiskoláskori barátnőm Helga, és a húga Erzsi. :) (természetesen nem akkor találkoztunk utoljára, de nyár óta egyáltalán nem, Erzsivel meg még régebben....)
Jó volt Őket látni, a gyerekeket még csak Helga látta, Ő is csak egyszer, még nyáron valamikor. :)
Készültek képek is, majd teszek fel, az engedélyt már megkaptam, mert ugye azt úgy illik, hogy ha egy képen nem csak mi vagyunk, akkor a "harmadik" féltől engedélyt kell kérni a kép nyilvánossá tételéhez. Én ezt komolyan szoktam venni, én se biztos hogy mindig szívesen venném, ha egy kép kikerülne rólam a tudtom nélkül. Na erről ennyit. :))

A késő délutánt is jól eltöltöttük, nem volt semmi gond a gyerekekkel, pedig csak én voltam most itthon velük, úgy volt hogy még az esti fürdetést is megcsinálom, de végül Mama jött és segített. Meg tudtam volna csinálni ha nem érnek időben haza, de így jött össze. :)

Fürdés előtt is készültek képek, válogatok azokból is, de nem tudom ma még sor kerül-e rá, mert jelenleg Levike nyűglődik, szerintem altatnom kell.......
Jövök, amikor tudok. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)