2009. november 22., vasárnap

Fogcsücsök :)

Igen, ma már határozottan látni lehetett, hogy látszik egy kis rész Livike fogacskájából. :)
Persze nem volt egyszerű megnézni.. :) Tapintásra nem lett nagyobb, vagy másabb, mint tegnap, na majd csak kijön már...

Tegnap persze ahogy feltettem ide a fényképet arról, hogy milyen jól alszanak, Livi fel is ébredt és utána már nem volt hajlandó aludni egész nap.
Ja, bocsánat.... még kb 17 óra körül 10 percet szundított a hordozóban...
Levi aludt egy jó nagyot, majdnem 3 óra hosszat, úgyhogy a főzeléket is 15 órakor ette meg.. :)

Délután kaptak egy kis tejpépet is, ez a babakekszes változat, glutén ide vagy oda, muszáj valamikor elkezdeni az ilyeneket is adni, elvileg rajta van, hogy 6 hónapos kortól adható. Na azért azt hiszem nem fogom gyakran adni Nekik, mert a mindenféle gabonán kívül - ami gluténes - még cukrot is tartalmaz. Az meg nem igazán kellene még szerintem így hozzáadott formában. Megkóstolták, nem mertünk sokat adni, főleg délután már, nehogy hasfájás vagy valami legyen éjjel...
Biztos laktató volt, mert bár kaptak utána tápszert is, az esti kajájukat majdhogynem érintetlenül hagyták... 100 és 120 ml fogyott csak el belőle. Szóval vagy nem voltak éhesek, vagy nagyon álmosak voltak, ezt a két variációt tartom lehetségesnek.

Az éjszaka jól telt, egészen 3:45-ig, amikor szinte egyszerre kezdtek el sírni.
Kaptak kaját, de azzal se lett jobb, mind a kettőjük az ágyunkban kötött ki végül, Levi apán aludt el, utána mellette aludt 6:40-ig, Livi meg először rajtam aludt, utána kicsit mellettem is, de legfőképpen nem aludt, hanem sírt:( és bújt!! Ez azért érdekes, mert Ő nem szokott bújni, nem fekszik úgy rám, mint Levi. Most úgy volt jó biztosan. :) 6:40-kor Livit is letettem a helyére, és alhattunk még mi is egy kicsit. Mert azért amikor a gyerekek is rajtunk/mellettünk/köztünk vannak, nem lehet úgy aludni, mint egyébként.
Úgy általánosságban véve se lehet már úgy aludni, mint régen, de ez más kérdés.
Na persze ha csak alvásból állt volna ez a pár óra, nem is lenne semmi gond, de ahhoz idő kellett, hogy ne csak a sírás legyen, hanem alvás is.
Mindegy, túléltük, 8 óra után ébredtek. Livike jókedvűen, dumálva ébresztett bennünket. :)

Nap közben Livike megint nem igazán aludt, bár azért jóval többet sikerült mint az elmúlt napokban.... Levi hozta a formáját, majdnem 3 óra volt az ideje... :)))

Estefelé megint az álmosságé volt a főszerep de kihúztuk 19:40-ig, jelenleg alszanak, remélhetőleg többet ettek a kajából mint tegnap, talán nem lesz éjjel ébredés, vagy ha lesz is nyugodtabbak lesznek, mint tegnap.
Gondolom, és remélem én, aztán majd elválik a gyakorlatban. :))

A végére itt van két kép, több is készült, de majdnem ugyanolyanok lettek, meg egy csomó nem sikerült, na mindegy, most ennyit teszek fel... :)


 2009. november 22.
Levike mostanában gyakran ilyen kis szégyellős mosollyal néz..:)




Hinta-palinta, hintázik a Livike :)))

Biztos tudnék még válogatni a képek között, talán majd a jövő héten teszek fel belőlük többet is. :)
Most megyek, majd jelentkezem... :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)