2009. november 17., kedd

Bőrgyógyásznál voltunk...+ a mai nap. :)

Most azt már nem sorolom, hogy hétfőn este se volt egyszerű az elalvás, mindkettőjüket altatni kellett. Úgy néz ki, ez mostanában már csak így lesz. :(
Levivel mondjuk már tényleg nem tudtam mit csináljak, mert sehogy nem volt jó Neki... de azért éjfél körül mégiscsak sikerült elaludnia.
Éjjel, vagyis inkább reggel volt az már (5:20) Livihez kellett felkelni, gyors kaja készítés és alvás 7-ig. :)

Reggel Levike nagyon vakarta (volna, ha hagyom) a hasa alját amikor tettem tisztába.
Szegénykének már viszket is! Bekentem Antivakarinnal meg adtam Neki Fenistil cseppet is. Hogy attól, vagy egyébként is úgy lett volna nem tudom, de a gyümölcs evés után aludt egy hatalmasat kint a babakocsiban, 3 órát! :)

Délelőtt a háziorvos telefonon javasolta, hogy menjünk el maszek bőrgyógyászhoz, mert emígy nincsen gyerek bőrgyógyászat.. mármint beutalós. Mondjuk ezt nem hiszem, hogy nincs, de lehet, hogy jobb volt így, nem kellett várakozni a betegek között, stb... mindennek van előnye. :)

Este 17:45-re mentünk, nem kellett várni. :)
A doktornő ránézésre mondta, hogy ez NEM GOMBA! Végre egy jó hír :) "csak" pelenkakiütés, irritáció, de ez kenőccsel és rázókeverékkel amit kiírt hamarabb gyógyítható mint ha gombás is lenne. Ja és tegyünk textilt a pelenkába.
Hmm.. egyelőre négybe lett vágva egy textilpelus, azt tettem bele éjjelre a pelenkába. Az illatosított fürdetőt meg hintőport kerüljük, de főleg a Johnsont... Annak idején a védőnő egyből száműzetni akarta ezeket a termékeket, de a fürdetőt legalábbis használtuk, hogy hát nem árthat az, annyian használják, mert régi márka, stb. Lehet, hogy tudott valamit? Bár Livikének semmi baja. (kop-kop) :)
Adott "ajándékba" valami német fürdető olajat, ez olyan orvosok kapják termékminta cucc, meglátjuk milyen lesz.
Sajnos a kenőcsöt és a rázót nem tudtuk már kiváltani, de holnap a gyógyszertárban fogok kezdeni. Nem az 5 percre lévőben, mert ott nem keverik ki azonnal csak délutánra, hanem a 15 percnyi távolságban lévő gyógyszertárba megyek amit a doktornő is javasolt. Csak Ő úgy tudta, hogy este 7-ig van nyitva, de tévedett, 6-ig volt. Na de ezen az egy éjjelen talán már nem múlik.

Még mindig nem tudom miért jött ez ki Levikén. Gyakran cseréltük eddig is a pelenkáját, tisztán van tartva, stb.. Ennyivel érzékenyebb lenne, mint Livi?

Livike egyébként nagyon élénk volt most este fürdés után. Alig akart elaludni, ott hancúrozott a nagy ágyon, forgott, tekergett, még "kutyázott" is :))) Ezt eddig még nem csinálta. Úgy már hintázott, hogy jobbra-balra billegett, de most előre-hátra csinálta, igaz, a fejét belefúrta a paplanba, akkor lehet, hogy ez nem is az. Na nem baj, határozottan gyorsabban forog mindenfelé mint pár napja.
Levike is fejlődik, most már szinte mindig arra megyek be ha a kiságyban van, hogy hason fekszik.. Eddig csak háton volt és forgott fejjel lefelé meg keresztbe, most már ott is megfordul, meg ha lent van a földön, ott is gyakran hasra vágja magát és vissza is. Majd csak utól éri már Livikét, egyszer csak megtanul Ő is mindent, és még mennyi minden előttük áll! :) Meg előttünk.... :D

Na jól van, megyek, hamar reggel lesz, aludni kellene egy kicsit. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)