2009. november 30., hétfő

Helyzetjelentés

Hideg van. Ezzel gondolom nem mondok újat senkinek, egyébként is holnap már december, mi legyen, ha nem hideg? Valahogy nem is bánnám, ha jönne egy kicsit keményebb tél, na nem azért hogy annyira szeretem, mert nem, hanem a vírusok meg bacilusok miatt az a jobb, ha nem nyálkás, nedves, langyos idő van, hanem hideg és fagyos.
Jó lenne elkerülni a betegséget. Nem magam miatt, a gyerekek miatt.
Mégis most úgy néz ki rajtam készül valami kijönni. :( Remélem nem a H1N1 csak "sima" megfázás van a háttérben.
Pár napja eléggé fázom, meg hajnalban amikor felkeltem etetni kétszer fájt a torkom, utána nem. Ma már egyre gyakrabban fújom az orrom, és a torkom is olyan, mintha mindig lenne rajta valami ami csiklandozza, kaparja.... Este majd Neocitranozok, mást nem igazán tudok tenni :( Csak a gyerekek el ne kapják!

Velük egyébként minden rendben, tegnap eléggé nyűgöskék voltak, nem igazán volt jó sehogy, de csak túléltük a napot. :)
Éjszaka Livihez keltem először még 23 óra után (kivételen 22kor már feküdtem...) aztán 6:15-kor is csináltam még egy kicsi kaját Neki, nem volt még kedvem felkelni "végleg" :)Így sikerült 7:10-ig még időt nyerni, pihenni egy kicsit. :)

10 órára már a gyümölcs evésen is túl voltunk, apa ma szabadnapos, így én kaptam kimenőt.... Két és fél órát voltam távol, igyekeztem kerülni a nagy tömeget az üzletekben, nem is mentem sok helyre csak nézgelődtem inkább, próbáltam ötletet gyűjteni karácsonyra, meg néztem az épp aktuális dolgokat amik kellenének, végül nem vettem semmit... Mondta is Apa, hogy minek mentem el, ha semmit nem vettem. Hát mondom hülyeséget minek vegyek, ha az nem volt amit akartam akkor nem vettem semmit. :))

Ebédeltetésre haza is értem, pontosabban Livike már kész volt. Levi maradt nekem etetni :) Ő már nagyon ügyesen eszik. Livi is, csak ugye köpköd.....
Leszokhatna már róla, de ha mondjuk, hogy nem szabad még hangosan ki is nevet! :)

Amíg oda voltam szinte végig aludtak, Apa jól járt velük, nem voltak hisztisek meg nyűgösek mint néha nálam szoktak lenni... :)

Gyorsan elszaladok még a kisboltba, aztán mára befejeztem a csavargást.. :)))
(amikor jöttem hazafelé kora-délután, esett az eső kb 5 percig... nálam meg nem volt ernyő... "jó" volt.. :))

Még ami eszembe jut: Livike fogacskája most már végig látszik. Még kicsi, de már nem csak csücsök. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)