2009. november 16., hétfő

Helyzetjelentés

Végre aludtunk egy jót. :) Ha korábban lefeküdtem volna, akkor még több lett volna, de ez már így alakult... Livi ébredt fel 4:15-kor, csináltam Neki egy kis kaját, megette és aludt is. Levi végig aludta az éjszakát, reggel 7-ig nem is ébredt fel.

Mivel ilyen esős idő van, biztos sokat fog ma Levi aludni, legalábbis ilyenkor úgy szokta.
A feneke (és környéke) ha lehet, még csúnyább, mint eddig. :(

Reggel 8-tól volt ma rendelés az orvosnál, úgyis mennem kellett tápszert kiváltani, gondoltam bemegyek és beszélek a dokival, hogy írjon beutalót a bőrgyógyászatra vagy mondjon valamit mert ezt már így nem lehet....   Meg akkor már írattam volna még tápszert, hogy legyen itthon recept, az a négy doboz amit kiváltottam hamar el fog fogyni.
Már ott gyanús volt a dolog, hogy rengeteg autó állt az utcában, mondom ez mind nem lehet a gyógyszertárban meg a postán.... Hát úgy is volt! Benézek a váróba, annyira tele volt, hogy egy tűt nem lehetett volna leejteni. Na mondom én ezt nem várom ki, nem az, hogy nem értem volna rá, (Apa itthon volt a gyerekekkel, mire haza értem előkészítette a gyümölcsöt is:) ) de a sok beteg között én se szívesen várakoztam volna, hisz' én is ugyanúgy hazahoznám a betegséget, mintha a gyerekkel megyek el.
Így holnap teszek egy újabb kísérletet, talán kevesebben lesznek. Lehet, hogy ez hiú ábránd, de egyszer csak el kell menni, vagy még az lehet a megoldás, hogy szólok a dokinak, hogy jöjjön ki. Igaz, hogy az annyiszor 3000 Ft ahányszor kijön, de dönteni kell, hogy mi a jobb...
Gyorsan kiváltottam a tápszert meg egy Vigantol olajat és jöttem is.

Már túl vagyunk a gyümölcs evésen is, Livike eléggé nyűgös volt, alig akarta megenni, álmos volt és ilyenkor nagyon nehéz megetetni. :(
Most alszanak, a pocsék esős idő miatt idebent, nem tudom, hogy lesz ma levegőztetés, azon kívül, hogy az ablak volt már ma nyitva egy fél órára... Az nem sokat ér. Hátha eláll délutánig az eső, bár ez is lehet, hogy ez is hiú ábránd marad, mert nem úgy néz ki, hogy sütni akarna a nap. Biztos akar, csak a felhőktől nem látjuk. :( Hideg is van, majdnem kesztyűt kellett húznom mikor jöttem a gyógyszertárból.
Hát nem hiába, csak november közepe van, még örüljünk, hogy a hó nem esik. (még) :)

Nna.. ennyi egyelőre. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)