2009. november 21., szombat

Még nem...

Korán örültem, vagyis nem, mert pár napon belül lesz ebből fog, azt mondják a nálam jobban hozzáértők. :)
Apa, Mama, Papa mindannyian megnézték és megtapintották Livike ínyét, tapintásra tényleg éles már, - szerintem nagyon is az:) - de látni még nem lehet. Csikizéssel és nevettetéssel, na meg a nyelve enyhén megfogásával be lehetett kukkantani a szájába, de két ember kellett hozzá..:)) Semmi erőszak persze.. csak addig volt ez a macera amíg hagyta.
Szóval Mama szerint pár nap és tényleg áttörik.
De akkor az az éles kb fél mm-nyi valami az micsoda?? :) Lehet, hogy még van rajta egy vékony íny réteg és azért nem látszik, nem tudom, nem értek hozzá, nem volt még gyerekem, nincs tapasztalatom. A többieknek már van. :)

Este rendben elaludtak, nem kellett altatni egyikőjüket sem.
5:20-kor először Livi ébredt, pelus csere és kaja, utána Levinél ugyanez. :)
6:30-kor mindketten az ágyunkban kötöttek ki, ahol Levi bealudt 5 perc múlva, mehetett is vissza az ágyába. :) Livi is visszakerült egy kis kajával.
Aludtak majdnem 8 órág. Én is aludtam még kb egy órát összvissz 5:20 óta, de nem panaszkodom. Apa segített, a második adag kaját is Ő csinálta, mondta is, hogy Levi még fel se ébred ahogy a helyére tettem, milyen dolog ez, csinálta Neki is a kaját aztán nem kellett. :)))

Kint megint elég rossz idő van. Nincs kifejezetten hideg, de köd van ami szitál, ezért megint nem lettek - eddig - kitéve a gyerekek levegőzni.
Ebéd után kis időre majd mégis ki kell menni, mert pl mióta felkeltek reggel, azóta egy percet nem aludtak. Levi is nyűglődik csak, álmos, megszokta hogy a gyümölcs után általában kint vannak a babakocsiban.

Mamáék elmentek a Dédimamát megköszönteni a névnapján (Erzsébet). Mi nem mentünk, szokott jönni hozzánk minden héten, látja Őket, ilyen nyűgöskén nem biztos hogy most díjazták volna az utazást meg a máshol-létet.

Na megyek. Vasalni kellene, mert tegnap mostam egy jó nagy adagot... bár lehet, hogy még meg se száradtak, majd megnézem. :)
Egyébként akkor jó vasalni, ha alszanak, vagy ha van segítségem mert amúgy folyton rohangálhatok a gyerekekhez, nem haladok a dolgommal...

Egyelőre ennyi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)