2009. november 8., vasárnap

Egy esős vasárnap délután....

Bár még csak délelőtt van, de már reggel ez a dal jutott eszembe, amikor megláttam, hogy esik. Azóta is folyamatosan szemel, épp csak annyira, hogy így a gyerekeket ne tudjam ma kitenni a babakocsiba. :( Nagyon úgy néz ki, hogy ilyen lesz az egész nap. Sőt ha lehet hinni az előrejelzésnek akkor a jövő hét eleje is, amiből most épp a kedd lenne a lényeg, ugyanis akkor kell mennünk ki a kórházba a kora. ellenőrzésre.
Igaz, hogy kocsival megyünk, mondhatjátok mit nyavalygok, nem gyalogolni meg buszozni kell, de akkor is ilyen időben még kimozdulni sincs kedve az ember lányának. Legalábbis nekem nincs. (egyébként ha épp szakadó eső lenne, amíg a parkolóból beérünk, akármilyen közel állunk is meg, épp eléggé el lehet ázni.) Na de nem parázok már ezen is előre. Majd lesz valahogy. Menni kell, ha hó esik akkor is, ezen nem tudunk változtatni. Épp elég, hogy a múlt hét csütörtöki időpontunkat áttették keddre, nehogy hamar túl legyünk ezen is. :)
Igazából nem sok értelmét látom ennek az egésznek, hisz' nem csinálnak szinte semmit... Hátha azt mondják, hogy nem kell többet menni. Nem tudom eredetileg hány éves korig kell hordani oda a gyerekeket. Amikor megszülettek azt mondták, igazából csak a kis súlyuk miatt kell inkubátorba kerülni, ha csak azt nézzük hogy a 37. hétre születtek, akkor nem kellett volna. Mondjuk nem tudom, ez épp határeset volt ez a 37. hét, el is lehetett számolva, szóval nem baj az, hogy ott voltak, talán jobban odafigyeltek rájuk, mint ha simán kikerülnek úgy, mint a többiek az anyukákhoz osztályra.

Egyébként nem történt semmi különös - nem igazán szokott:) - a legutóbbi jelentkezésem óta. Telnek a napok, hol könnyebben, hol nehezebben. Ezt a levegőztetés dolgot mégiscsak meg kell majd valahogy oldanom az eső ellenére is, mert az nem elég, hogy kinyitom a szobaablakot, egyszerűen hiányzik Nekik, ha egy nap nincsenek kint legalább egy fél órát. Majd max azt csinálom, hogy behozom a babakocsit az ajtóba belülre (majd feltörlök, mert tuti sáros lesz itt minden...) kinyitom az ajtót és majd úgy levegőznek. Sajnos nincs a terasz fölött esővédő tető, mert ami nyáron fent volt azt le kellett venni, mivel csak ideiglenesen volt feltéve egy előtető-ponyva, a nagy szél viszont segített idő előtt leszedni. :( Nyáron jó volt, mert nem csak a napsütéstől és a nagy melegtől védte meg a lakást, hanem ha néha esett az eső, nem okozott gondot a babakocsiban való levegőzés, kint alvás.

Kellene már fényképeket csinálni, nem csak ide nem tettem fel már régen, de nem is csináltam, mert a fényképező gép kártyája be volt telve, és ki kellett selejtezni a rajta levő képeket, ahhoz, hogy újra tudjak még rá fényképezni. Van másik új kártya is, de úgy szerettem volna megcsinálni, hogy maradjanak időrendben a képek. Nem törlöm le a régieket sem, mert ha neadj' Isten a laptopommal lenne valami, a memóriakártyán még akkor is megmaradnak a képek. Tudom, kiírhatnám DVD-re is, még nem múlt el belőle egy perc sem, csak egyelőre ezt láttam gyorsabb megoldásnak.
Videókat csináltam már párat telefonnal is meg kamerával is, de még nem töltöttem fel. A kameráét azt én nem is tudom, mert ahhoz különleges programok vannak, amik a benti gépre lettek telepítve, és én nem is értek hozzájuk... Majd egyszer Papa megcsinálja. A tévén meg lehet addig is nézni.. :)
A telefonos felvételeket ha feltöltöm ide gépre majd teszek fel belőlük, ha találok valami vágó programot mert ezek mind olyanok lettek, hogy teljes egészében nem lehetne kitenni.... Sok duma van rajta, meg huncutkodás. Ha úgy lesz időm megcsinálom.
Most vasalnom kellene, közben fő a sárgarépa-krumpli a gyerekeknek ebédre, persze én is inkább itt ülök, minthogy eddig is vasaltam volna. :( Megyek is, Levi nyűglődik, nem tudom mi baja van megint, éhes még nem lehet, úgyhogy egy kicsit szórakoztatnom kell....
(Az ebédjük egyébként még mindig üveges kaja, csak most kicsit felturbózom hazaival, hogy ne legyen annyira híg mint alapban a gyári.... )
Egyelőre ennyi :) Épp jelez a telefonom, lejárt a mosógép is... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)