2009. november 18., szerda

Szerda

És persze pár szó a kedd estéről is, bár tudom ezek nem fontos dolgok, mégis leírom, hisz' magamnak is írom, hogy később is tudjam mikor mi történt. :))

Most jut eszembe, az este írtam. :) Utána már nem volt semmi különös, Livike ébredt 3:15-kor, tisztába tevés, mert teljesen át volt ázva, még a bodyját is ki kellett cserélni.... utána pedig Levike lett rendbe téve 4 órakor, mindketten kajával aludtak reggel 7:10-ig.

Délelőtt nagyon jó idő volt, szinte tavaszias, meleg, napsütéses. Ki is használtuk, 11 órától 13:30-ig kint is voltak a gyerekek a babakocsiban, bár az utolsó 10 percet már idebent töltötték mert elkezdett szemelni az eső. Na, azóta már esik is rendesen, és le is hűlt az idő. :(

Délelőtt leadtam a recepteket a gyógyszertárban, dél körül mehettem a kész dolgokért. Végül 13 órakor hoztam el a kenőcsöt és a rázókeveréket.:) Kíváncsi leszek mennyire lesz hatásos, mert nem volt olcsó dolog.... Sokszor írtam már, hogy fene bánja, csak jó legyen. De legalább LEGYEN JÓ már végre valami, és jöjjön helyre Levike!

Sok mondanivalóm most nincs, ha úgy engedik teszek fel még képeket, de azt egy másik postba. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)