2012. július 15., vasárnap

Vasárnapi gyors helyzet jelentés...

Még vissza térve kicsit a tegnap estére....Nem volt semmi különös, minden rendben volt. Ettek nagyon sokat, este még sütöttem palacsintát, vagyis, 18.00-kor fogtam hozzá, mire az asztalra került, 19.00-volt. :)
Megettek kettő-kettő db-ot, már féltem, hogy kihányják, de tömték be. Előtte még ettek a sült csirkéből is. :)
Fürdést időben elkezdtem, hajmosás minden volt, bár ez utóbbi szinte minden nap volt, csak Livikének volt, hogy talán kétszer nem mostuk meg. Leviét mostuk minden nap, mert, így is nagyon izzad és viszket utána.
Ahhoz képest, hogy még alig volt 19.30-óra, 21.00-órakor kerültek ágyba és nem volt Tv nézés sem.

Kakaó-tej pohárból és irány fogmosás, alvás. :)
Csodával határos módon, most Lívia is elaludt nyekergés nélkül, mert, eddig mindig volt valami baja, Papa meg nem igazán foglalkozott vele és csak nyekergett mindig egy fél órát, Ő aki azonnal elalszik, ha én altatom.
No, nem is volt más különös, egyszer-kétszer felsírtak, a szokásos vergődés, és egyébként aludtak.
Lívia 06.30.kor ébredt, hogy éhes, erre ébredtem először én is...:) Levi aludt mint a tej! :)

Papa ellátta Líviát, kimentek a konyhába, mi aludtunk a Levivel. 07.00-kor felébredt, hogy már nem álmos, felült, de vissza is feküdt és aludt is tovább. :)
Mindezt 08.00-óráig, úgy, hogy a Lívia rám ugrott és felébresztett, én megijedtem persze, de Levi még erre sem ébredt fel. Majd kijöttem mellőle és azután ébredt fel...szétnézett, hogy ott vagyok-e még, és miután tapasztalta, hogy nem...azonnal kiugrott az ágyból. :)
Édes volt nagyon! :) Azonnal éhes vagyok, kérek enni! :) No, milyen jó! :)
Remélem, hogy ez meg is marad így, és összekapják kicsit magukat :)
Megkapták a szokásos vitamin szörpöt és reggeliztünk. Lívia kétszer, mert, Ő 06.30-kor is evett, ugyan palacsintát, de csak egy felet kapott. :)
Papa elment a piacra, gyors bevásárlás, hozott lángost is, mind a kettő kért egy egészet, de nem hogy Ők, még mi sem tudtuk megenni Papával az egészet! :)
Tejföllel, jó vastag volt! :)
Ez után elvoltak, kukoricát is hozott Papa és ők szépen neki is fogtak megfosztani a héjától, nagyon ügyesen pakolták a kis talicskájukba a haját és vitték a kukába.. :)
Nem voltak ma szerintem olyan rosszak, Papa szerint igen, de Ő nem tudja ezek szerint, hogy mikor rosszak! :) Én főztem ugyan a konyhában, de állandóan szemmel tartottam őket, mert, Papa a  garázsban tevékenykedett és Ő vagy figyelt úgy, ahogy kell, vagy nem mindig...! :)
Amúgy is lazább mint én! :) Én sem fogom olyan szorosan őket, de azért ha már "ölik" egymást csak megnézem, hogy mi történik! :)
Az eső is elkezdett cseperegni, így a napernyő alatt játszottak, sőt kérték az esernyőjüket és Papa oda adta nekik. :) Erről készült egy két fotó. :)



















Nem esett nagyon, és sütött  a nap is, mint ahogyan most is. Esik, süt, esik. :)
Az ebéddel nagyon siettem, mert, kicsit későn fogtam hozzá. Éppen készen lettem a levessel délre, de a husival is, csak azt nem kértek már. Közben persze megfőzték a kukoricát is és abból is ettek 10-óraira. :)

Ahhoz képest nagyon sok levest megettek! :) Sok tésztával, hússal, répával. Főleg Lívia, de Levi is megette, csak Ő sokat beszél, sőt...állandóan beszél...és így tovább tartott neki! :)
Éjszaka is egyszer arra ébredtem, hogy mondja...képzeld Mama...no, mit ugyan...nézek rá...és valamit mondott...de nem értettem és akkor láttam, hogy alszik! :)
Ebéd után gyors mosakodás, fogmosás most elmaradt, de majd pótoljuk uzsinál..! :)
Persze most kakaó-tej nem kellett, hiszen annyi levest megettek, hogy nem is próbáltam megsem kísérelni nekik.
13.00-kor Lívia már aludt, megint hírek volt a rádióban, Levi még csak szendergett, de 5 perc múlva már Ő is mélyen aludt. :)
Még alszanak, majd kiderül meddig. :)
A lányomék is vízen vannak már 10.00-órától hazafelé, egyszer csak hazaérnek! :)
Jól kifogták, bár, nem tudom, hogy a Tiszán esik-e az eső, itt néha igen, néha nem. :)
Számításaim szerint 15.00-óra körül érkeznek. Ezt csak én gondolom! :)
Most mennek kell, Levi belépett a hátam mögé, megpróbálom még visszaaltatni! :)

Üdv. Edit Mama.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)