2012. július 10., kedd

Kedd déltől...

Ismét itt vagyok egy pár sorra. :)
11.40-körül bementünk, már nagyon meleg volt és már álmosak is voltak.
Egy gyors fürdés, tiszta maszatok voltak, mert én hagytam Őket, amíg írtam, Ők az udvar hátsó részében játszottak, ahol van minden. :)
Főleg a Papa Csepel teherautója. Az nagyon jó játék volt, körbe van pakolva mindennel. Csináltak maguknak horgászbot szerűséget is és horgásztak is időnként. :)
Eljátszották egymással, hogy ki a férfi a háznál és hogy annak kell a halat megfogni, mert Ő a férfi! :) Ezt a mondatot épp elkaptam, amikor csendben ,meglestem őket! :) Honnan vesznek ilyeneket, .....:)
No, fürdés után egy kis ebéd, nem igazán ettek, egész délelőtt csipegettek valamit. :)
12.20-körül fekhettünk le, és Levi 14.00-óra körül ébredt, Lívia 14.30-kor. Tegnap a Levi aludt tovább, ma Livike. No, én is aludtam, mert, ugyan nem akartam, de amíg a Levit altattam, nekem is csak sikerült elaludnom. :)
Lívia elalszik magától, de a Levit altatni kell. Főleg, hogy nem kapnak cumisüveget, így nehezebben alszik el. Bölcsiben sincs, mégis elalszanak. Itthon kapnak és most én viszont még este is le akarom szoktatni Őket, nem hogy a déli alváshoz. Levinek nem is kellett az este, de fájt a füle, foga, mindene, így nem is ivott, csak szívószállal egy fél dl-nyit.
Livike sajnos még megkapta még a cumisüveget, de mondtam, mától már nincs. Délben is kérte pohárból...és ügyesen megitta, és ment is aludni.
Lívia lehet, hogy aludna még, de Levi már nagyon jöhetnék volt át, mondtam, hogy amíg Livike alszik, addig maradunk....mire Ő ezt fel is gyorsította.....befutott a szobájukba és megsimogatta a Livi hasát, aki persze, hogy azonnal fel is ébredt. Kicsit nyűgösen és össze is vesztek, hogy ejnye Levike, felébi engem. (Felébresztettél) :) Szégyellje magát...stb...:)
Papa készítette az ebédet, fasírt volt, a kukoricát megfőztem én délelőtt, és hozott még dinnyét! :)

No, ennek nagy sikere volt, amiről egy képet fel is teszek.. :)
















A Levi csak úgy oda ugrott, de nagyon jól sikerült szerintem :)









 Most megyek, köszönöm a figyelmet, ahogy tudok jövök. :)

Üdv. Edit Mama. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)