2012. július 9., hétfő

Hétfő reggel...

Az éjszaka nekem nagyon hosszú volt alvás nélkül..... Ez ugyan nem volt meglepő, remélem, hogy ma már jobban fogok aludni..
Reggel 5-kor ébredt Levi, de még kicsit szundizott, 05.30-körül már nem aludt vissza.
Livike is felébredt, Ő 06-órakor. Papa kinyitott minden ajtót, ablakot, így nagyon friss levegőt kaptunk, szinte már hideg is volt.....:) 

Nagyon sokat fent voltak, forgolódtak, vergődtek, felálltak álmukban az ágyon, forgolódott, körbe-körbe, nem tudta, gondolom, hogy hol van....ez Levi volt.

Lívia beszél nagyon sokat álmában, egész mondatokat mond, teljesen érthetően és visít, fél, kergetik...meg ilyenek. Ezt gondolom a lányomék nem hallják, Ők alszanak, nem zavarja őket, megszokhatták, nem tudom....:)

Nagy nehezen neki fogtam Őket rendbe tenni, nagyon álmos voltam, vagyok is...de 07.30-ra elkészültünk mindennel. Orrmosás, szívatás, öltözés...bár sokat nem kellett felvenni...!

Az én munkaidőm 07.30-kor kezdődik, de nyugi van, mintha tudnák, hogy most jól is jön..! Anyagilag nem...de amúgy meg igen.

Levinek a foga továbbra is fáj, látni semmit nem lehet rajta. Ma reggel is reggeliztek és nem tudott rágni a jobb oldalon, mert, hogy fáj a foga. :( Gyerekfogorvost kell valószínű keresni, így sokáig nem lesz jó....

Most nagyon jó kedvük van, bejöttünk már a melegről, játszanak a kiságyuk matracán. Persze, azt mondták, hogy álmosak, és jöjjünk be.....aludni szeretnének.Tisztában voltam vele, hogy nem...csak nekem is jobb már a hűvösebb lakásban, mint kint.

Lassan tusolunk, készülünk ebédelni, de még kicsit hagyom őket játszani.
Ide jött és kérdezte, hogy mit csinálok, mondtam, hogy leírom, hogy milyen rosszak, hogy majd nagy korukban ha elolvassák, jókat derüljenek rajta.
Azt üzeni Levike és Livike is, hogy írjam ide, hogy szép Lívia és Levente! :) :)
Nem vagyunk rosszak, csak játszunk Mama! :)
Ezen ne múljon, én ide írtam...:)

No, majd jövök délután, ahogy tudok...:)

Üdv. Edit Mama.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)