2012. július 24., kedd

Életjel

Gyorsan pár sor, amíg alszanak, mert ma legalább alszanak, nem úgy, mint pl tegnap délután, amikoris egy perc nem sok, annyit nem aludtak a gyerekek délután. Este időben akartam kezdeni a fürdést, Livikét be is hoztam 19:30-kor, megfürdettem, hajat mostunk, megszárítottuk, majd mentem ki Levikéért, aki nem volt hajlandó előbb bejönni, ugyanis Papa és Apa a csónakmotort szerelték és Neki azt ugye nézni kellett meg aktívan "segíteni" benne... :)) Végülis egy gyereket könnyebb rendbe tenni, mint kettőt, csak így kétszer annyi idő volt az esti rituálé. 20 órára így is készen voltunk mindkettőjükkel, de aludni azt még mindig nem akartak! Végül 21 órakor aludtak el... Azt hittem már sosem jön ez el. :)
Egyébként a napok kb ugyanúgy telnek, nekem még mindig nem fogadnak szót, de ma pl még egész jók is voltak. Livike csinálta a rosszaságait kint, pl kiöntötte Levike innivalóját, majd a sajátját is, akkor... ebédelni nem nagyon akartak, csak a sült krumplit ették, a bélszínrolót nem. Már nem tudok mit kitalálni, sült hús, rántott hús, pörkölt, tészták, minden volt mostanában, amit meg szoktak enni. Livike amúgy hihetetlen mennyiségeket képes megenni tésztából meg nokedliből.. :) Tegnap este kalácsot ettek vajjal meg kakaót babapiskótával, na meg volt még sült csirke is, azt is ettek. :) A dinnye is sláger még mindig... :)

Reggel Livike ébredt először, 7:05-kor arra keltem, hogy kiabál a biliről, hogy "pisiltem!" :))
Levike 8 órakor ébredt, azóta is emlegeti, hogy Livike ébresztette fel azzal, hogy bekapcsolta a tévét... :)
Délelőtt az udvaron voltak, délben ettek, 13:20 körül pedig elaludtak kb fél óra után, de megint Mamának kellett altatni, mert nekem már kezdték a kirohangálást meg szemtelenkedést, hogy márpedig nem fognak aludni. :(

Eddig szép idő volt, bár a szél az fújt, de melegen.. Most kezd elborulni, ahogy néztem az előbb az időkép-en, jön valami viharféle, lehet, hogy ide is eljut, akkor viszont délutánra szobafogság lesz, ami nem túl jó dolog. :(
Na majd meglátjuk.
Megyek, majd jövök valamikor. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)