2012. július 14., szombat

Szombat ebéd utánitól....

Délelőtt nem volt semmi extra, kicsit rosszabbak voltak, mint eddig, de jön megint egy hidegfront, így betudom annak.....
Én is nyűgösebb vagyok, úgy jó lenne most nem itthon lenni! :)
No, majd lesz még olyan is remélem! :)
Amúgy elég jól elvoltak az udvaron, mindig a hűvösbe ültek, mentek, pakoltak és elmagyarázgattak egymásnak, néha egy egy hátha verés mellett, vagy elvette a játékom szó elhangzott, de istenem, hát....gyerekek.:)
Vita az mindig van ha együtt vannak, mert, mindig ugyan az kell mind a kettőnek, ami épp a másiknál van! Hát...jó hogy az! :) Általában mindenből kettőt is veszünk, de a Livike babakocsijából  egy van, vagyis kettő, csak nem teljesen egyformák, mint ahogyan a babák sem, így az már nem jó! :)
Levit sikerül hamarább meggyőzni, Ő  a férfi alapon, és ezzel le is veszem a lábáról, és akkor keres magának olyan játékot ami férfiaknak való, akkor tuti, hogy a Líviának is az kell, és már le van tojva a baba és a kocsi is, már nem is kell, viheti a Levike! :) :) No, ilyenek vannak és remélem, hogy ahogy öregszenek, majd rájönnek, hogy kinek mivel kell játszani! :)
Én keresztrejtvényt fejtettem, néha oda néztem, szem előtt voltak mindig, azt kértem, hogy lássam őket és játszhatnak, amit akarnak. :) 
Elmúlt már dél is, amikor kérdeztem, hogy nem akartok még jönni ebédelni! :)
Mondták, hogy nem...most ettünk sok almát! :) Ez igaz, de az nem kaja, az csak gyümölcs...mondtam én.
Livike mondta, hogy Ő kér akkor csirkehusit, amit tegnap hoztak. Ok, akkor kézmosás és gyertek ebédelni. Ugrottak is és ettek, megitták pohárból a tejet, kakaót és fogmosás, majd átmentünk és most alszanak. Azonnal ahogy lefeküdtünk el is aludtak. 13-óra volt, mert a rádióban épp a híreket mondták. :)

Én is szívesen aludtam volna, de most itt gyorsan ki akarok takarítani, mert már eléggé nagy a kupi.
Ez még ugyan változhat, mert, erőm az nincs, de majd valahogy összeszedem magam. :)

No, egyelőre most ennyi, majd jövök! :)

Üdv. Edit Mama.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)