2012. július 14., szombat

Ez ma nem volt maratoni! :)

Úgy is írhattam volna, hogy szinte alig aludtak valamit az eddigiekhez képest..! :)
Levente ébredt elsőnek, 14.00-kor, majd játszottunk egy kicsit bent, mesét mondatott velem, ledőltünk még kicsit a másik szobába és csak hallgatott nagyokat, és még egyszer-még-egyszer, mondjak még sokat! :) Már meguntam és mondtam, hogy jöjjünk ki, ha felébred a Lívia, majd kijön. Fura volt, pedig kb.. ennyit szoktak máskor aludni, csak. Levi 1-órát aludt, Livi 1 1/2 órát. Ez sem volt olyan sok, de legalább este hamarább elalszanak. Remélem! :)
Jön a hidegfront és szerintem nagyon érzik Ők is! Én is sajnos! :(
Fáj mindenem, ami csak fájhat. 
Papa is hazaérkezett 15-óra magasságában, de lepihent, elfáradt.
Addig itt bent voltam a gyerkőcökkel, vártuk a hűtött dinnye kicsit melegebb legyen! :)
Megettek egy jó nagy szeletet, jó vastag szelet volt és előtte meg tejszelet, kicsi husi. Lívia megint béka hasú, nézegette a hasát, hogy mikor durran ki! :) :)
Most kimentek már bújócskázni, várnak engem, de Papa próbálkozik velük játszani, de csak nekem kiabálnak! :) Főleg a Levi! :) Mondtam neki délután, hogy már csak ma este alszotok bent itt nálunk, holnap este már otthon alszotok anyáékkal! Azonnali válasz, csak Lívia, én Veled alszom itt bent nálatok a kanapén... :)
Hát igen...ettől féltem, hogy ezek után hogy alszik majd otthon! Eddig is nehéz volt tőle "megszabadulnom", ezek után hogyan fog ez sikerülni...nem tudom! Remélem, hogy jól és újdonság lesz megint Anyáékkal aludni! :)
Tegnap este meglátták a konyhában a cumisüvegeket és kérték volna belőle a kakaót, tejet! Mondtuk Papával szinte egyszerre, hogy az már csak emlék, csak a pici babáknak való! Nem ők még pici babák, abból kérik...!  :) Mondtam, hogy nálunk biztosan nem kaptok belőle! Erre a Levi, majd anya ide adja, Ő úgy is ide adja...! :) :) Mondtam, hogy én nem adom oda Anyának sem, így nem tudja oda adni Nektek! :) De anya eltudi venni, eltudja venni, :) és abból adja! Mondtam, majd kitesszük a kukásoknak és elviszik! Nos erre volt hajlás, hogy majd ők kiteszik és nézik amikor viszik! :)
Mondtam rendben, majd akkor kedden kitesszük. :) Kukásokkal egyezkedni kell, hogy majd csak csinálják úgy és ők azzal lesznek, hogy elvitték. :) Majd mást teszek a zacskóba és hátha sikerül Őket meggyőznöm. Eddig szépen elvoltak, egyszer nem kérték éjszaka sem, csak tegnap, ahogy meglátták, akkor jött szóba. :)
Most megyek, majd jövök valamikor, de már lehet, hogy csak holnap még egyszer, azután már a lányom ír. :)

Üdv. Edit Mama

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)