2012. július 8., vasárnap

Vasárnap délután...

Ébredés, 15.-órakor. Levente 14.30-körül ébredt először, majd miután én befeküdtem a lányomék hálószobájukba, így még odafeküdt mellém és aludt még egy fél órát. Lívia jött 15.00-kor és ahogy Ő bejött, felébredt a Levi is.
Kicsi pihi volt még, azután éhesek lettek, vagyis inkább csak Lívia. Levi nem sokat eszik, csak csipeget, fáj a szája, foga, torka, mikor mit mond. Látni már nem látok benne semmit, de biztosan fáj neki, mert, dagadtabb is az egyik fele. :(

Meguzsizott Livike nagyon ügyesen, és evett is bőven. Ma először adtam nekik az Aloe-Vera áfonyás változatát, mert, nagyon unom már, hogy november óta szinte állandóan betegek. Max, 1-hét, amit bírnak és úgy döntöttem, nyár ide-vagy oda... kicsit felerősítem az immunrendszerüket. Lívi már jobban evett, Levi még nem annyira, de remélem, hogy ez csak jobb lesz. Lívia azóta már 2x kért enni. Levi is eszegetett, de pár falat után sír, hogy fáj a foga. Rossznak nem rossz, nem tudom, hogy mi fájhat rajta!

Volt egy pici záporunk, de még melegebb lett a föld.
Nagyon fülledt meleg van, akár hol vagyunk, mindegyik lakás meleg már. Ébredés óta bent vannak nálunk, most épp kint, kicsit levegőzni lefekvés előtt. Pár perc és fürdünk. Most bent alszunk nálunk, majd meglátom, hogy mi történik éjjel, és max. holnap a helyükön alszanak.
Ők alszanak, csak sajnos én nem igazán tudok ilyenkor.

Lényegesen sok változás nem volt délelőtt óta, jól elvagyunk, viszonylag szót fogadnak nekem. :)
Papának már kevésbé, de tudja őket kezelni..... :)
Most beszaladtam gyorsan megírni, hogy mi volt eddig, holnap majd befejezem, hogy mi volt éjjel.

Addig is jó éjszakát kívánok! :)

Üdv. Edit Mama :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)