2012. július 15., vasárnap

Egy utolsó írás délutánról...és a 8 napról úgy összességében!

Délután amikor írtam, még lett volna mit, most nem jut már eszembe, Levike megzavart! :)
Pontosan egy órát aludt, hiába mentünk vissza, bár, nagyon nem is erőltettem, hogy este ne sok baj legyen vele.
Lívia viszont nagyon sokat aludt, 16.00-kor ébredt, de Ő alszik este 20.00-kor simán attól, ha délután sokat alszik is. :) Ma nem fog biztosan egyhamar elaludni egyik sem, megjöttek a szülők! :)
Délután kicsit elevenebbek voltak megint, de valami drasztikus hidegfrontot mondott a jós! :)
Ilyenkor nagyon értetlenek, nem is hallanak, csak ha már az ember túl kiabálja őket! Ezt ma elég sokszor kellett, Papának. Én nem szólok továbbra is csak egyet, azután elindulok! :)
Azonnal minden rendben is lesz, addig! :) Ma kicsit már kimerültem, így épp időben érkeztek meg a szülők, mert már félek, hogy rá megy a vesém a nyaralásukra! Sok volt ez így , de évente egyszer van ilyen, remélem, hogy jövőre már még okosabbak lesznek és jobban ellehet velük lenni. Jövőre már majd visszük őket nyaralni, mert, idén várok még, hogy megerősödjenek. Annak sincs értelme, hogy 1-2 nap után betegek legyenek és orvoshoz kelljen szaladgálni, bár hol is vagyunk! És ha van orvos....üdülőkben nem sűrűn van! Bár, ahová mi járunk, ott van! :)
Visszatérve megjöttek a szülőkhöz...
Épp a Líviát töröltem már fürdés után 20.00-kor, amikor belépett anya...és apa is.
Volt öröm, nem kicsi! :) Levi előtte mondta, hogy ha haza jönnek anyáék, majd ők alszanak otthon én meg Nálad, mint eddig, jó! :) Olyan édesen mondta, azt hittem, hogy megzabálom! :) Mondtam neki, hogy most anyáékkal alszotok már, majd biztosan sokat mesélnek, hogy mekkora halat fogtak és milyen volt sátorban aludni és stb..! :) Ezzel kicsit lenyugodott, de Ő azért velem alszik, és majd elmesélik tegnap! :)  (Holnap:) )  
Kis eligazítás az új életükről cumiüveg nélkül, így hívták csak, hogy cumiüveg. :)
Éjszaka nincs tej, csak víz, ha szükség van rá. Levinek egyszer sem kellett, Líviának Papa szerint többször.
Reggel éhgyomorra az Aloé Verát, 30 ml-ert egy kis kububa tettem bele.
Ez után reggeli, vagy csak elő reggeli, majd később 08.00-kor szoktak úgy rendesen enni.
Állandóan éhesek egyébként. :)
Most is vacsora után még vacsora, mert, vittem be a lányoméknak vacsorát, és persze, hogy nekik is kell, pedig Lívia már mosott fogat is. :)
No, ez legyen a legkevesebb! Inkább egyenek! 

Összességében minden rendben volt,  ha csak velük kellett volna foglalkoznom, semmi mást nem kellett volna mellettük csinálom, akkor azt mondanám, hogy ez semmi volt!
Sajnos, így, hogy még dolgozni is kellett mellettük, és nem vagyok egészséges, így kicsit keményebb volt! :)
Most nekem kellene egy nagy pihi, csak hát ez nem olyan egyszerű, mert attól, hogy nem alszanak bent, holnaptól ugyan úgy itt vannak, ugyan úgy kell velük foglalkozni, csak az esti alvás nem itt van. Minden folytatódik ahogyan eddig, csak azért annyiban lesz könnyebb, hogy csak itthon vannak már a szülők is. Bár ha csak a lányom van, akkor nekem ugyan úgy ott kell lennem, Ő nem bír velük szót érteni! Ahogy elnéztem most őket, senki, rajtam kívül... :( Papára sem hallgatnak, csak ha már emeli a hangját! (Megszokták, sajnos!) Én néha fegyelmezek is, ha kell seggre pacsival, vagy a nevelő pálcámmal egy kis legyintés is előfordul. Nem kiabálok, vagy csak ritkán, nem könyörgök...félnek ugyan, de azért csak megcsinálják mind a ketten, amiért már a másik esetleg előtte egy mp-el kapott! 
Imádom Őket nagyon, de én úgy imádom, hogy nem kényeztetve, hanem, tanítva, mintha az enyémek volnának! Most mielőtt jöttek a szülők, már könyörögtek, hogy mondjam azt, hogy jók voltak és ne áruljam el, hogy néha (sosem) :) nem fogadtak szót! :) Egyezkedtek velem, mielőtt még beértek az udvarról a szülők! :) 
Nagyon izgultak, hogy mit mondok, sőőőt...már ők mondták is, hogy jók voltunk Ana! :) (Anya)

Az orrukat minden nap kellett mosni, szívatni, de volt, hogy csak kétszer mostam, 3x szívattam.
Ma is, este is volt, nem sok jön, de, hogy ne legyenek betegek megelőzésnek is kell. Így talán nem megy a fülükre. Amióta így csináljuk, hogy orrot is mosunk, azóta szerencsére csak egyszer volt, hogy Levinek egy éjszaka fájt valamije. Füle, foga, torka, nem tudta eldönteni. Bár melyik fájt, fájhatott mindegyik, mert, mind a három dolognak, ilyen tünete van.

Ma a nagy szél miatt bevittem őket, 18.00-óra körül, végre nézhettek már egy kis mesét is, mert, eddig nem volt Tv-z sem. :) Szoktattam őket a szobájukhoz! :)

Mindig kint voltak, vagy itt az irodában,épp csak a déli alvás volt bent.
Ami fárasztó volt még, a két lakás közötti átszaladgálás, itt ezt csináljuk ott azt, és ha valami itt, vagy ott maradt, azért átrohanni. :) A mindennapi kétfelé ágyazás...és a két lakrész takarítása, még ha nagytakarítást nem is csináltam, azért, pakolni nagyon sokat kellett utánuk. Bár én befogtam Őket arra is.
No, megyek és kihasználom, hogy végre a helyemen aludjak és kicsit pihenjek, mindjárt reggel van és kezdődik egy újabb hosszú hét, esővel hűvös, szeles idővel, ahogyan jósolták...! 
Holnap egy nagytakarítással kezdem a hetet, vagy majd ahogy enged a telefon! :)

Ennyi lett volna az én 8 napos blogolásom, majd néha-néha írok még ha lesz olyan alkalom. :)
Köszönöm a figyelmet, és ha néha sokat írtam, bocsánat! :)

Minden jót kívánok!

Üdvözlettel: Edit Mama.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)