2012. május 2., szerda

SZTK és fodrászkodás...:)

Éjjel minden rendben volt. Livike ébredt elsőnek 6:10-kor, már nem is aludt vissza. Kakaó, kicsi pihi, készülődés.. Livikét elvittem a bölcsibe, motorral kellett persze menni, bár nem akartam, de Ő meg nem akart gyalog menni. Rendben volt minden, szépen bement. :)
A kisbolt után jöttem is haza, Levikét is felöltöztettem, orrszívás és indultunk is az SZTK-ba. Apa is jött, busszal és gyalog mentünk. :) Épp jött egy 3-as itt a kis utca végén, azzal bementünk a buszpályáig onnan pár perc gyalog az SZTK. 9 óra után nem sokkal már ott is voltunk.
Rengeteg ember.... 10 órakor még a reggel elsőnek érkezők is várakoztak, a papírjainkat is csak kb fél óra múlva vették be. 11 órakor szólítottak, addig Levike elég nehezen tűrte a várakozást, Apával többször is lementek sétálni, majd találtam a táskámban egy dm-es kuponfüzetet, azt szedte szét lapjaira és a mellettünk ülő csajnak adogatta... :D Legalább telt valamivel az idő. Ettünk közben Fornettit, innivalót vittem, nagyon meleg volt még bent is, hát még kint!
Az orvosnál töltött idő két perc sem volt, gyorsan lecserélték a kötést, betadine, új kötés és viszont látásra! Hétfőn kell menni varrat szedésre... Azt hittem megússzuk a héten pénteken, de nem. :( A kötés jó csúnya és ferde, de azt mondták át lehet kötni itthon majd, mert úgysem bírja ki jövő hétig.

Miután kijöttünk felhívtam Juditot, hogy esetleg nem tudná-e két vendég között gyorsan levágni Levike haját, nagyon izzad, hosszú is már, és mégse legyen már Neki benne csat meg hajgumi, mint az utóbbi napokban.. :) Még a kórházba is úgy vittük vasárnap, elfelejtettük kivenni, aztán meg csodálkoztunk, hogy két helyen is kislánynak nézték.. :D Bár a doktornő szerint az arca és a szeme olyan lányos, nem a haja miatt nézte annak. :))
A hajvágást is ügyesen tűrte, nem kellett ölben ülni, szépen ült a kerek széken és mozdulatlanul várt, amíg Judit levágta a haját.

Hazasétáltunk, dél volt kb mire haza értünk.. nagyon meleg volt, a legrosszabb időben jöttünk. :( Levike amúgy a táv nagy részét Apa nyakában töltötte, mert ha letettük, hogy menjen a lábán, akkor elszaladt, nem érte meg kockáztatni, hogy elesik, kiszalad az útra vagy valami...meg még fussunk is utána. :(

Itthon még megevett pár lekváros fornettit is, 13 órakor pedig végre elaludt. Apa ment dolgozni, dél helyett 13 órára, odaszólt, hogy késni fog. Ha sietett volna beért volna amúgy, de még kávét főzött meg elvolt itthon, úgyis odavolt már a megkezdett órája.. :)

Még alszik, valami kaját kellene gyorsan csinálnom, hogy ha felkel legyen ebéd.. uzsonna vagy akármi, meg Livike is úgyis biztos éhes lesz, ha hazaér..
Vagy én megyek majd érte, vagy Papa, még nem tudom..
Mama Pesten van edzésen.

Ennyi lenne, mutatok pár mai képet a hajvágásról és a végeredményről is. :)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)