2012. május 27., vasárnap

A szombathoz még pár szó...

Levike 16 órakor ébredt, már kezdett melegedni, 16:15-re pedig már 39,2 volt a láza. (a jobb hónaljában mérve. A balban "csak" 38,8 volt, sajnos nem mindig engedik megmérni mindkettőben, és nem általános, hogy mindig a jobb oldalon legyen a magasabb...)
Kapott 6 ml Nurofent, a fülét is fájlalta, de nem vészesen.
Egy óra múlva már lement a láza, következhetett a meleg só, mert azt csak láztalan állapotban lehet rátenni.
A hangulata jó volt, szaladgált, pedig mondtuk, hogy ha nem akar úgy járni, mint délután, akkor nyugodjon már le, mert megint fel fog menni a láza. Nem ment... nem is fájlalta már a fülét sem.
Fürdés után úgy voltam vele, hogy majd akkor adok Nurofent, ha lesz láza, mert ha láztalanul adok és mégis felmenne 6 órán belül akkor nem adhatok.
Nem volt semmi gond, a meleg sót megkapta, (Livike is, ne felejtsük el azért Őt sem, mert bár tünetmentes, azért a napi háromszori fülmelegítés meg van, orrszívás is minimum kétszer, ha összejön akkor háromszor. :)  )
hamar elaludtak mindketten. Sajnos én is, előbb Levike ágyán, majd átmentem a Livi helyére, mert Ő persze az én helyemen aludt, sőt még most is alszik! :)
Levike valamikor mellém vackolt, majd 5:40-kor felébredt, szerencsére nem lázas, de a sót Ő kérte, hogy tegyük a fülére. Egyelőre nem fájlalta.

Ennyi lenne hirtelen, jó lenne, ha nap közben sem menne fel a láza, ennek ellenére kedden szerintem ígyis-úgyis meg kell mutatni fülésznek, csak addig bírjuk ki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)