2012. május 19., szombat

Szombat folytatás

Még biztos nincs vége a napnak, gondolom lesz még ébredés később, de a nagyján legalább már túl vagyunk. :) Megúsztuk a napot sérülés nélkül, amitől nagyon félek mindig, hogy éri valami a gyerekeket, és persze akkor, amikor nincsenek itthon Mamáék, nincs autó, hogy rohanjunk a kórházba, ha meg még ráadásul totál egyedül is vagyok a gyerekekkel, na akkor aztán kész... ! :)
Szerencsére semmi baj nem történt és még viszonylag jók is voltak ma a gyerekek. Nem mondom, hogy nagyon jók, de azért eléggé.. :) Próbáltam rájuk hagyni amit lehetett, az udvaron azért amikor a maradék sóderből a kavicsokat dobálták, csak szóltam már, közben már azt láttam magam előtt, hogy fejbedobták egymást és vérzik meg stb... túlparázom, tudom, de nem tehetek róla. :( Kb huszonötödszöri szólásomra, hogy hagyják abba, különben megyünk befelé a szobába, végre megunták és találtak valami más elfoglaltságot. :)
Egyébként motorozás, hintázás, csúszdázás, pakolgatás, mikor mivel voltak el... szépen eltelt az idő szerencsére.

Amíg Levike aludt, addig Livike mesét nézett itt a laptopon, máskor úgysem ülhet ide elé, ha Levike is itt van, kisajátítja a helyet magának.
14 óra után nem sokkal Levike is felébredt, közben főztem tejbegrízt, hátha megennék, de nem nagyon kellett egyikőjüknek sem, keveset ettek. :(
15 órakor már az udvaron voltunk, Mamáék 18:30 körül jöttek, de lehet, hogy kicsit előbb...
19 órakor jöttünk be. Evés is volt persze délután, párizsis zsömle, reggeli csokis croissant maradék, alma, később banán és sok folyadék, ami ma főként Kubu volt. (vagyis Cappy ice fruit..:) ) Ittak azért teát is és Livike egy kis vizet, na meg a kakaót se felejtsük el. :)

Fürdetésre Mama jött be, minden rendben ment. Levike kapott Nurofent, bár nem volt most láza és igazán nem is fájlalta a torkát, adtam, mert ma még egyszer kapott csak, és ugye háromszor kellene adni, ha van láza, ha nincs. Mama amúgy azt mondta, melegszik, de nem mértük meg a hőmérsékletét, hogy konkrétan mennyi is az annyi...

Livike ma is tünetmentes volt, de azért ma este megkapta a meleg sót a fülére, biztos, ami biztos. Kint is úgy volt, hogy vattával be volt dugva a füle, hogy sapka azért ne kelljen, de mégse fújjon bele a szél a fülébe.
Jó lenne, ha hétfőn a kontrollon azt mondaná a doktornő, hogy rendben van minden és mehet bölcsibe... de szerintem nem fogja, ahogy mondta múltkor... a középfülgyulladás nem gyógyul meg 4-5 nap alatt. :( Na azért hátha mégis..! :)

Ennyi lenne mára, jövök amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)