2012. május 28., hétfő

Gyors hétfői összefoglaló

Éjjel minden rendben volt, se láz, se fájdalom nem volt Levike részéről (sem).
6 óra sem volt még, a fiatalúr már fent volt, így én is, bár a pisi-kaki után még kicsit tudtunk pihenni úgy 7 óráig kb, ami egyébként ritka, mert ha egyszer felkel valamelyikőjük akkor ritkán lehet utána visszafeküdni.

Apa 10-re ment dolgozni, előtte sütött palacsintát, ugyanis a gyerekek kórusban követelték, hogy palacsintát akarnak enni... így sütni kellett, különben biztos összedől a világ... :)
Voltam a pékségben friss kenyérért,  - jó hely, ünnepnapon is nyitva vannak:) - majd ettünk kolbászos rántottát, amit Mama csinált, a gyerekek egyébként 8:30 körül lettek kiengedve az udvarra, 11:30-ig kint is maradtak.
12 órakor már aludtak, Livike még egy órányit sem aludt, 12:45-kor már fent volt és nem tudtam már vissza altatni a másik szobában sem. :( Mesét nézett a laptopomon, majd 14:30 körül Levike is felébredt és hamarosan megint az udvaron voltunk.
Nemsokára Mama is és Papa is kijöttek, valameddig az udvaron voltunk, majd bementünk Mamáékhoz enni és játszani, közben Papával válogattuk a fényképeket a gépen, 19 óra után kijöttem, előkészültem a fürdéshez, hogy már csak ugrani kelljen a kádba. :)
Úgy is lett, 20 órakor már kész voltunk, hajmosással, szárítással, orrszívással, fülmelegítéssel együtt. :)
Egyelőre még nyugi van...

Holnap elméletileg megyünk a gyerekekkel ahhoz a másik fülész doktorhoz, akit javasoltak... Livikét is érdemes megmutatni, több szem, többet lát... a doktornő meg max. megsértődik majd, ha ott hagyjuk, amitől én tartok, de Mamáék is és Apa is azt mondják, hogy ezen nem kell görcsölni, hiszen nem írtunk szerződést, hogy csak és kizárólag Ő kezelheti Livikét, nyugodtan lehet orvost váltani... Na majd meglátjuk hogy alakul a holnap...

Ennyi lenne mára, jövök, amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)