2012. május 1., kedd

Gyors összefoglaló

Levike jól van, a sérülésére folyton mi emlékeztetjük, hogy vigyázzon, nehogy megüsse az állát, a kötés is lehetőleg maradjon már épen, szerencsére vigyázott rá eddig, ma este már kakaót kapott, hogy ha esetleg össze is kenné, holnap úgyis lecserélik. :)
Remélem rendben lesz minden...
Kettejük közül talán Levike a náthásabb, de egyikőjüké sem vészes, úgyhogy ha csak nem rosszabbodik reggelre akkor Livike megy bölcsibe, Levikével pedig megyünk az SZTK-ba kötözésre. Remélem azt mondják majd, hogy pénteken kiszedik a varratot és hogy mehet majd hétfőn bölcsibe.
Úgy tűnik hamar gyógyul, legalábbis nem telt még el 24 óra, amikor már mondta, hogy viszket.. :)
Nagyon vigyáztunk, hogy ne érje por, homok, kaja, víz... persze 100%-ban elkerülni ezeket lehetetlen egy 3 éves gyereknél, úgyhogy várom a holnapot, hogy megnézzék és elmondják hogy is alakul a seb.

A kismotorok jelenleg a garázsban vannak elzárva, ugyanis tegnap Levike megint kezdte a "csak dudálni akartam" produkciót, vagyis hogy elég gyors tempónál nem fogta a kormányt, csak középen, ahol amúgy nincs is duda, hanem a műszerfal lenne, ha nem szedték volna le szinte új korában a matricát róla. Nem vártuk meg, amíg megint elesik.
Livike is elég furán közlekedett, Ő is esett egy közepeset, de csak a két tenyerét tette le, majd úgy csinált, mint akinek hű de fáj. Gondolom azért, hogy ne maradjon ki Ő sem. Az Ő motorja is bekerült, mert ugye akkor Levike is akarta a sajátját....
Nem tudom mennyi ezeknek a műanyag motoroknak a strapabírása, de a 2 éves szülinapjuk óta meg vannak és csak télen nem nyúzták, a Levién már látszik is, hogy kissé ferde az eleje... szerencse, hogy a bölcsibe menetel és onnan hazajövetelek rohanásai alatt nem történt még baj. Úgy mennek, hogy futva alig tudom követni Őket... :( Szerintem gyalog megyünk, bár Livikét még egyedül lehet, hogy jobb motorral vinni, de majd ha ketten mennek, nem tudom hogy lesz. Most egy kicsit megint jobban félek mindentől, hogy mi fogja érni Őket. :(

Annyira meleg volt ma is, hogy azt hittem megsülök, délután már ki sem mentünk az udvarra, mert még 15:30-kor is amikor nagyon rájuk jött, hogy ki akarnak menni, perzselően sütött a nap. Utána meg már valahogy kihúztuk, Mama bent volt, majd Papa is jött később.
Délelőtt már 8 órakor kint voltak kb délig...


Nem nagyon tudok most mit írni, hiába részletezném, hogy nehéz volt a gyerekekkel, mert rosszak, de nagyon... meg ilyeneket, minek. :(

Jövök ahogy tudok, remélem jó hírekkel! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)