2012. május 18., péntek

Pénteki összefoglaló

Éjjel aludtam mindenhol, csak saját helyemen nem, ott Livike aludt. :) Először Levike mellett aludtam, majd Livike ágyán, ahova Levike is odajött később, majd újra mellette a saját ágyában.
Láza éjjel nem volt, reggel 6:30-kor viszont már 38,5 volt, de nem tűnt olyan melegnek, mint pl este.. Kapott gyógyszert.
7:40-re már a kisboltot is megjártam, 10 óra körül kicsit kimentünk levegőzni, de negyed óra múlva Levike magától jött be, hogy elég volt, Livike is jött. Nincsenek még azért a topon egészségileg. Livike ma is tünetmentes volt, a délutáni alvásnál azért még kapta a meleg sót. Most este nem, pedig megmelegítettem, de úgy alakult, hogy be sem kellett mennem altatni, elaludtak maguktól! Ilyen is nagyon-nagyon régen volt!
Papa maradt itt fürdésre, 20 órára kész voltunk, Ő kijött miután elköszönt, kakaó, betakargatás meg volt, én pedig készültem, hogy viszem Livikének a sót... de vártam, hogy hívnak-e, nem hívtak.. így nem mentem, mert akkor vita lett volna, hogy ki mellé feküdjek, így megkockáztattam, hogy most nem lesz meleg só, legalábbis eddig nem ébredt fel Livike. Ha ébred majd ráteszem. :)

Apa délre ment dolgozni, 11-re kész volt az öregtarhonya, ez egy olyan étel, ami bár unalmas, de joker, mindig meg szokták enni és ugye most az étvágyuk majdnem egyenlő a nullával, főleg Levikének. :( Reggelire se nagyon evett semmit, egy kis mákos kiflit, Livike pedig majdnem egy egész kakaós csigát bevágott. :)
A tarhonyát is Ő ette jobban, Levike keveset evett, de legalább nem semmit. :)
12 órakor már aludtak szépen, nem volt gond.
Levike 13:15-kor ébredt, sírt, hogy nagyon fáj a torka, így adtam Nurofent, bár láza nem volt.
Aludt még a másik szobában 15 óráig kb, de akkor Mama arra jött be, hogy szinte levegőt sem vesz Levike, annyira bedugult az orra is és gondolom a mandulája miatt a száján sem tudott levegőt venni. :(
Én 14:40 körül biciklivel elmentem a dm-be Nurofenért, majdnem 600 Ft-tal olcsóbb, mint a gyógyszertárban! Hoztam még pár dolgot, ami kell, majd bementem elemért a buszpályára a Kik-be, ott szoktam olcsón venni, játékokba jó az is, nem a drága duracell, ami nem tart tovább, mint ezek. :)))
Majdnem 16 óra volt, mire haza értem, a gyerekek persze kint voltak, Livike már akkor is, amikor elindultam. :)
18 óra előtt nem sokkal jöttünk be, hiába voltak kint sokat, nagyon fel voltak pörögve, rosszak voltak... vártam, hogy teljen már az idő és lehessen fürdetni. :(
Levike amúgy az antibiotikumot ma simán megitta az adagolóból, Mama adta, egy nyomásra megitta az 5 millit... :) Remélem holnap is ilyen simán megy majd, amikor nekem kell beadnom!

A fürdés rendben ment, én fürdettem a gyerekeket, Papa ágyazott.. :)
Azóta, hogy elaludtak nyugi van, de azért sűrűn megyek rájuk nézni, hogy Levike is rendesen veszi-e a levegőt...
Most este nem kapott Nurofent, lehet hogy kell még, biztos fog ébredni, mostanában mindig szokott 23 óra, éjfél körül. :(

Ennyi lenne hirtelen, jövök amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)