2013. január 25., péntek

Nehéz éjszaka után nehéz nap - Levike is beteg. :(

Este még 22 órakor nem aludtak, már ott kezdett elegem lenni. Éjfél után és még utána is Livike miatt voltam fent vattát cserélni, gyógyszer nem kellett, nem fájt a füle.
3 óra körül Levike ébredt sírva, hogy nagyon fáj a bal füle.... só kell rá. Tettünk. Többször is, kb 10 percenként, én fogtam, mert a sapkát nem tűrte, meg abban nem is maradt meg jól a fülén így, hogy csak az egyiken volt só, a jobb fülére ugye nem kell a tubus miatt.
Kb ez ment egész éjjel, 4 és 6 óra között aludtunk, majd folytattuk. 6:40-kor már nem feküdtem vissza, Livike is felébredt.
Levike továbbra is nagyon fájlalta a fülét, semmi nem jött belőle. Egyszer abbamaradt a nyekergése, feltűnően csendes lett, mármint "normális", tehát dumált, játszott, mint máskor. Ekkor néztem a fülét, lehet-e már törölni valamit, és lehetett! Sokat! Azóta is... sok, de annyi, hogy kb 3 fültisztító mindkét fele kell, hogy kiszedjem. Sárgás, sűrű váladék. Valószínűleg kifakadt magától a tegnap még olyan állapotú füle, amit az orvos szerint "még nem kell szúrni, de melegítsük". A nagy fájdalom emiatt lehetett. Láza nem volt, ezért először azt hittük, hogy a mandulájáról fáj a füle... Azóta nem fáj, de 5 percenként törlöm...
12:30 körül azért produkált egy 38,2-t, akkor fájlalta is úgyhogy kapott Nurofent, elsősorban a gyulladáscsökkentő hatása miatt.
Mama lámpázta is, a szomszédasszonytól elkérte a bioptron lámpát, mert elvileg az jó ilyenre is.

Délelőtt fel akartam hívni az orvost, hogy mit tegyünk, de ma nincs a kórházban. Nem értem, hogy tegnap hogy nem látta már azt, hogy éjjel/reggel ebből baj lesz, miért nem szúrta fel, ha tudta, hogy ma nem is lesz elérhető? :( Holnap reggel tudunk beszélni vele, addig meg ki kell bírni így. Nagyon remélem, hogy nem lesz baj, szépen ürül a váladék, csak ugye nem tudjuk, hogy milyen módon szakadt ki... :(

Livikének alig jön már valami, hogy most azért, mert már elfogyott, vagy azért, mert stagnál, nem tudom. :( Nem fájlalja, vagy csak ritkán. Sót azért Ő is kapott rá most alváshoz.
Azt hiszem fel is ébredt valamelyikőjük, megyek megnézem....
Este jövök, ha tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)