2013. január 22., kedd

Helyzet

Éjjel viszonylag nyugodtan voltunk, lassan megszokom, hogy nem tudok folyamatosan aludni.
Livikének háromszor cseréltem a vattát a fülében, bőven ürült a váladék, de ennek így kell lennie. 3.30kor jött a nagy ágyra, tettem textil pelenkát a párnára, hogy lássam, ha folyik a füle.
6.20kor már nem aludt vissza, láza nem volt, pedig elég melegnek éreztem. Kapott azért Nurofent a fájdalomra, mert fájt a füle. Ezzel az a baj, hogy mivel a nurofen lázcsillapító is, a normál hőt is csökkenti. Gondolom emiatt, meg hogy nem rohangált egész nap, fél1 körül nagyon fázott, meg olyan tiszta lila volt az egész lány. Hideg volt a keze is.
Akkor is fájt a füle, de nem mertem gyógyszert adni. Tettünk a fülére meleg sót, jól be lett takargatva, már nem olyan a kinézete. Szépen alszik.
(14.20)
A mai eddigi evészete sem volt túl sok, de majd csak visszatér már az étvágya, ha jobban lesz.

Levikét reggel elvittem oviba, de mentem is érte ebéd után. Az óvónők azt hitték, hogy lázas, mert ebéd előtt csak ült, nem csinált semmit, előtte jól elvolt, szépen játszott. Biztos hogy ki fog jönni rajta is jobban a nátha, úgyhogy a héten azt hiszem már nem fogjuk vinni. Holnap és utána Apa is itthon lesz, a péntek meg majd lesz valahogy.
Most, hogy kicsit beteg, nagyobb az esély, hogy összeszed valamit a többi gyerektől, mert szinte mind beteg.

Lívike délelőtt szépen elvolt, mesét néztünk, majd színes papírból és kartonból vágtunk-ragasztottunk (én), Ő csak apróra vágta a papírt. :-) nem baj, elvolt vele legalább.
A fülében gyakran cseréltem a vattát, kérte is, néha ki is szedte magának, pedig kértem, hogy ne nyúljon hozzá, szóljon és majd én cserélem, óvatosan kitörlöm a kagylóból ami kifolyt.

15órától lehet befizetni az ebédet, úgyhogy még ma vissza kell mennem az oviba, valamint a gyógyszertárból is kell Nurofent hozni. A dm-ből kellene, mert ott olcsóbb, de annyi idő nincs, hogy oda is elmenjek.

Ennyi egyelőre, telefonról írok, mert most is külön szobában alszanak.:-)
Jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)