2013. január 31., csütörtök

Fülészeti kontroll

A nap többi részéről nem nagyon van mit írni, láz nem volt, nyűgösség igen, főleg Levike részéről délután, mert Livike felébresztette idő előtt.
Amúgy elvoltak... volt séta is és nagy levegőzés is, jó idő volt de a szél az veszettül fújt még itt az udvaron is, pedig itt nem szokott annyira, mint kint.

16:30 körül indultunk a rendelésre, most Mama vitt bennünket.
Furcsamód egy ember volt csak, nem volt zsúfolásig a váró, ilyet se láttam még ott. :)
Livike került sorra elsőnek. Egyébként most sem akart menni, de Mama megígérte, hogy ha ügyesek lesznek akkor bemegyünk a buszpályára a pénzbedobós helikopterre egy körre. :)
Livike nagyon-nagyon ügyes volt! Kicsikét sírt csak, pedig most szívatták a fülét, nem törölgette az orvos, mint eddig. Javul, de nem elég gyors ütemben. Váladék még jön, de kevesebb. Továbbra is csináljuk amit eddig, csak sokkal, de sokkal többször! Nagyon rá kell húzni! Ha már kicsit is halljuk, hogy van az orrukban akkor azonnal orrmosás, szívás, nem elég szívatni, és csak néha mosatni. Sót is sokszor kell tenni, hadd olvadjon és folyjon kifelé a váladék, majdcsak elfogy.

Levike beparázott... nem akart még odaülni sem. Félt, sírt, már akkor is ellenkezett, amikor még hozzá sem nyúltak. Nehéz lehetett lefogni. :( Neki is kiszívatta az orvos a fülét. További kezelés ugyanaz, mint Livikénél, plusz megnyertünk egy ötnapos Zinnat szirup antibiotikumot is mindkettőjüknek. :( Nem elég a Bioparox ezek szerint.. Az orvos azt mondta, azért kell, mert javulnak ugyan, de nem elég jól, nagyon lassan, fel kell gyorsítani valahogy a folyamatot.
Egy hét múlva mindenképp szeretné megnézni a gyerekeket, de ha úgy alakul akkor hétfőn is. Kár, hogy kihagytam, hogy nem mondtam, hogy már nem bírjuk anyagilag, hogy heti kétszer menjünk... egyszerűen kiment a fejemből, annyira figyeltem, mit mond. :(( És még mindig nem is fordul meg a fejében, hogy a kórházba hívjon bennünket.. :(((

Nahh... nincs idő most se nyavalyogni, se másra... menni kell fürdetni, csak gyorsan le akartam ezt írni, mert utána úgysem jutok ide, altatás stb....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)