2013. január 27., vasárnap

Gyorsan pár sor....

Viszonylag eseménytelen napon vagyunk túl. A gyerekek fülét rendszeresen törlöm és kb ennyi is a bajuk, nem fájlalják, gyógyszer sem kellett napközben és éjjel sem fájdalom vagy láz miatt.
Éjszaka nem jött túl sok váladék egyikőjüknek sem, nem is kellett törölni csak 6 órakor, magam miatt voltam fent többször is, mert nem bírtam nyelni és sokat kellett orrot fújni. Nem tudom meddig tart még ez, de már nagyon unom, annyira fáj. :( Advil Ultra Fortét szoktam bevenni, de nem hat túl sokáig, de abban a kis időben szoktam enni és inni, egyébként kétszer is meggondolom még az ivást is, annyira nehéz nyelni.
Méz-fokhagyma, Bioparox, egyéb kezelést most nem igazán tudok magamnak... na meg a rengeteg váladék az orromban, de azt legalább ki tudom fújni. Ha csak az lenne, nem is nagyon izgatna, max olyan szinten, hogy nehogy elkapják a gyerekek meg Mamáék...

Azt hiszem most ennyi, nem igazán tudok mit írni, jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)