2013. január 21., hétfő

Hétfő eddig

Az éjjel nagyjából rendben volt. Este nem volt láza Livikének. Éjfélkor a fülét fájlalta. Sót tettünk rá. 6 órakor 37.7-et és 38.4-et mértem a két hónaljában. Jó, hogy nagyjából érzésre is tudom, mikor lázas, azért is mértem meg a másik oldalon is. Nurofent kapott. Nem aludt már vissza.
Levike 7 óra után ébredt. Nem akart menni oviba, de a kis náthán kívül nincs baja. Mondtam, hogy ebéd után megyek érte, így beleegyezett. Szerintem amíg Lívike itthon lesz így lesz.

Lívike elég jól volt délig kb. Utána kezdte fájlalni a fülét. 12.30kor kapott Nurofent. Láza nem volt.
9re mentünk a háziorvoshoz. Rendben találta a tüdejét, torkát. Szerinte pénteken akár mehet is oviba. Csütörtökön menjünk vissza. Mivel akkor is és szombaton is szárazon köhögött, 2x6 ml Sinecodot írt fel, meg 2x15ml Fenístil cseppet és 2x7ml Nurofent. Ha hurutossá válik a köhögés, akkor Sinecod nem kell, hanem a Rhinathiolt adjam. Kérdeztem, hogy rosszat csináltam-e azzal, hogy eddig Sinupretet és Rhinathiolt adtam, azt mondta, hogy nem, de száraz köhögésre nem való köptető. Tudom, de nem is köhögött szombat óta csak épp akkor, ahogy ott voltunk. Azóta amúgy itthon inkább hurutos, ha köhög. Na majd meglátjuk.
18.30tól van a főorvosnak magánrendelése, oda majd elmegyünk. Csak több idő van, mint az ambulancián, oda majd controllra megyünk. Nem tudom mi lesz, félek, hogy szúrás, de legalább utána jobb lesz. Az viszont jobban aggaszt, hogy nehogy úgy járjon, mint Lívike, hogy orrmandula kivétel és esetleg még cső is kerül a fülébe. :(
Este többet tudunk majd. Befejezem, felébredt. Telefonról vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)