2013. január 9., szerda

A hét eddig..

Nincs semmi extra, csak gondoltam írok, ne egyszerre kelljen sokat. Vagyis kellene, de mire odajutok már nem tudom mit akartam. :) Nem mintha nem lenne mit csinálnom most is.. A vasalás már kész van, még takarítani akarok egyet, bár fölösleges, mert délután úgyis be fogják hordani a vizet/sarat a gyerekek.. Reggelre esett pár cm hó, de csak kb annyi, hogy seprűvel le lehetett söpörni. Levike persze vitte a hólapátot, hogy majd Ő lapátol, mindezt akkor, amikor már indulni kellett az oviba. :)

Kivételesen korábban keltünk ma, mint 7 óra, Livike legalábbis már fent volt negyed órával előtte, szólt, hogy nagydolog lenne, de fél a sötétben kijönni. Na igen.. reggel 6:45-kor azért már nincsen sötét, csupa ablak a folyosó.. :D Nem baj, kijöttem vele és már vissza sem feküdtem, (Livike sem) kényelmesen elkészítettem a kávét, teát, a gyerekek Aloé-jét, Livike önként (!!!) jelentkezett mosakodni, fogat mosni, orrot mosni, pedig máskor öltözködés után kell könyörögni mindezekért.. :)
Levike 7 órakor szaladt ki a telefonommal, (bármikor leteszem, rögtön hozza, de most direkt hagytam bent), hogy "Anyucika, pont akkor jelzett a telefonod, amikor én még aludtam!" :))) Na igen, ezt hívják ébresztőnek ugyebár.. :))
Ez a harmadik nap a hosszú szünet után az oviban. Eddig mindháromszor Livike sírva ment be. Kapaszkodott, sírt utánam, hogy ne menjek el.. :(( Fél perc és csend.. mindig megvártam kint, hogy meddig csinálja. Levike csak hétfőn adta elő ugyanezt, szóval akkor mindketten ellenkeztek, azóta Ő simán megy, Livike még nem. Az óvónők szerint ez nem gond, elszoktak.... amúgy délután mikor kérdezem, hogy jó volt-e az oviban akkor azt mondják, hogy igen, játszanak, nem is akarnak még jönni. Erről ennyit. Csak azért nagyon nem jó érzés úgy otthagyni, hogy sír, de ezt akkor kezdi mindig, amikor be kellene menni a csoportszobába, addig semmi baja! Remélem hamar elmúlik és újra jó kedvvel mennek majd be mindketten.

Na azt hiszem most ennyit írok, a Sparba is el akarok még szaladni, mert tegnap hoztam a gyerekeknek kinder tojást és persze nem ugyanaz volt benne, mert ez már csak ilyen dolog... Levikének repülő volt, kb a negyedik már, - ritkán van Kinder tojás, de ez az összerakós repülő úgy tűnik sokban van - Livikének pedig egy nagyító volt benne, amit össze lehet hajtani, természetesen Levikének is az kellett volna! Mondtam is, hogy 50% volt az esély rá, hogy melyikőjüknek jut, hogy épp kinek adom oda azt a tojást amiben a nagyító van.. nem látok bele. Szóval ma veszek megint 2 tojást, persze más is kell a Sparból, csak azét nem gyaloglok.. :)  Nem hiszem, hogy lenne megint benne nagyító, abban inkább, hogy repülő az lesz. :D Na jó.. Ennyi, jövök amikor tudok. Ha csak kicsit is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)