2012. június 30., szombat

Szombat

A gyerekek ma is korán ébredtek, már 5:50-kor fent volt Livike, Levike kb 20 perccel aludt tovább. Livike ez idő alatt megszerezte a púdert és jól kiszórta a szőnyegére az ágya előtt... :(
Már 7 órakor elég meleg volt, de még kellemesnek volt mondható az idő...
Papa elment a gyerekekkel kocogni... :) Ja, a Bercit is vitték... kb fél órát voltak távol. :)
9 óra előtt reggeliztünk, hozott Mama lángost a piacról, de volt még egyéb kaja is.. én is hoztam péksütiket a kisboltból, meg volt még szalámi, paprika, paradicsom is.
Apa 10-re ment dolgozni.
A nagy meleg miatt megvolt a gyerekeknek az első fürdőzéses élményük az idén. Előkerült a két kagyló medence, abban pancsoltak. :)
Livike már 10:30 körül nyávogott, hogy álmos, be akar menni, de még nem lehetett...
12 óra előtt ebédeltünk, Mama főzött karalábékrémlevest, másodiknak pedig paprikás krumpli volt borsóval...
A gyerekek is ették, bár nem túl sokat, amit meg is értek a meleg miatt...
12:30 körül aludtak el, Mama altatta Őket...
14:30-ig tartott az alvás, 15:50-ig tudtam bent tartani a társaságot, utána kimentek megint az udvarra. Fürdés már nem volt, de pancsoltak, locsoltak később is még.
19:15-kor be kellett már jönni rendesen fürdeni, mert totál levizezték magukat kint, arra pedig már nem volt elég jó idő, hogy úgy is maradjanak...
Nem nagyon akartak még aludni, de azért Mamának csak sikerült elaltatnia a gyerekeket, tuti korábban, mint ha én altattam volna! :)
Egyelőre nyugalom van, remélem marad éjjel is.
Ennyi lenne mára röviden, persze nem volt mindig minden ilyen egyszerű, mert a rosszalkodásért nem kell a szomszédba menniük, még mindig! :)
Jövök, amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)