2012. június 4., hétfő

Gyors helyzetjelentés

A hétvége eltelt, mivel akkor rögtön nem írtam meg a dolgokat, mára már nem tudom mi is volt, de nagyjából rendben volt minden. Küzdöttünk, könyörögtünk az orrmosatásoknál, egy harc volt az egész mindenség...
Most valahogy mindketten csak azért is ellenkeznek, semmit nem csinálnak meg amit kérünk, nagyon fárasztó ez így. :(
Ma voltunk a fülészeten ellenőrzésen. Azért csak volt eredménye a sóoldatos mosásoknak meg antibiotikumos spray-nek, mert az eddig "elődomborodó-erezett dobhártyák" mára már elvékonyodóvá váltak a diagnózis szerint, az orr hurutossága is csökkent. Magyarul még így is hatott, hogy nem tudtuk 15-ször csinálni és nem hanyatt fekve, talán ha sikerül, már teljesen gyógyult lenne Levike füle. Legalább nem kellett felszúrni, ezt most megúsztuk, nem is kell menni csak panasz esetén, na és az orrmandula műtét továbbra is kilátásba van helyezve, gondolom várunk még egy-két gyulladásra, azonnal nem veszik ki, ami nem is baj!
Livikével holnap kellene menni a doktornőhöz a korábban megbeszélt időpont szerint.
Viszont ma elvittük Őt is a főorvos úrhoz, nézze meg Ő is, mi a véleménye. Gyulladást nem lát, csak "fényevesztett dobhártyák" szerepel a leírásban, ami kb azt jeleni, hogy még mindig nem tökéletes, a fülkürthurut meg van továbbra is, és mivel mondtam a doktornő holnapi tervét, hogy hallásvizsgálatot akar csináltatni, ma leküldött, hogy intézzük el, de vissza már ne menjünk, mert nem lesz ott, majd jöjjünk vissza szerdán vagy csütörtökön, akkor a doktornő is és Ő is ott lesz, majd megnézik.
Namost... mivel már majdnem dél volt (11:45-kor kerültünk be, elvileg 10-re lettünk odarendelve...), már nem kínlódtunk az audiológián, ha ma úgysem nézik meg az eredményt... jöttünk inkább haza, majd lemegyünk szerdán. Hosszú volt a várakozás, nehéz volt a gyerekekkel, kint meleg volt, szerencsére éppen jött busz, mivel Apával mentünk, buszozni kellett. A gyerekek már álmosak voltak, nem bírták volna még ki a várakozást a hallásvizsgálaton.

13 óra után aludtak el, Livike már fent van, kijött, visszavittem, oda akartam feküdni mellé, de kizavart....
A bölcsit elfelejtettem megkérdezni az orvostól, hogy Levike mehet-e, de mivel azt mondta, nem kell visszamenni csak panasz esetén, úgy gondolom mehet... Az más kérdés, hogy "th tovább", tehát az orrmosatást, szívást, stb... csinálni kell ezután is, de szerintem ha reggel megcsináljuk majd délután többször és este is, akkor jók vagyunk... sokkal többször ha itthon van sem engedi... :(( A héten pénteken tuti nem mennek bölcsibe, mert akkor az SZTK-ba kell menni szemészeti kontrollra, ez a szokásos fél éves dolog, de szerdán jó lenne, ha Levike menne, ne kelljen Őt is vinni a kórházba Livikével a fülészetre...azt meg nem hiszem, hogy meg merem kockáztatni, hogy egyedül megyek ki vele busszal... bár, még minden lehetséges.

Egyelőre úgy gondolom, holnap menjen mindkét gyerkőc bölcsibe, a többi majd kiderül... csak nehogy megint ott lázasodjon be, mikor itthon azóta sem volt láza! :((

Ennyit tudtok most hirtelen írni, biztos van még más is, csak nem jut eszembe... Jövök, amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)