2012. június 28., csütörtök

Boldog névnapot kívánok az én drága Levente unokámnak! :)

Tegnap óta Levi napot tartunk, mert, csak úgy tudtam elmenni itthonról, hogy elmondtam a Levinek, hogy neki veszek ajándékot a névnapjára! Így kicsit szomorúan ugyan, de elengedett! Persze Lívia is, hogy neki is a névnapja van, Ő is kér ajándékot! :) Mondtam, hogy most csak Levinek van a névnapja, az övé már volt! Ettől persze Ő kétségbe esetten mondta, hogy de neki is van névnapja, Ő is kér ajándékot! Jó...Te is kapsz ajándékot, és végre elmehettem! Egyébként is kapott volna...mert olyan nincs, hogy csak az egyik kapjon..:)
Nagy dilemmában voltam a játék osztályon, mert olyan sok minden volt most, ami mindegyik kellett volna, de annyi pénze kinek van a mai világban, hogy mindent megvegyen!
Először könyvek között válogattam, majd építő kocka fából, majd gyurma...kifestők, színezők...mi legyen! Tele a bevásárló kocsim, de ez már közel 40 ezer ft! :) Ennyi pénzem nincs, gyorsan kipakolás...maradt a gyurma 20 színű, szettben, kiszúrókkal és nyújtóval, meg késsel, mintázóval. Kifestő könyvek, foglalkoztató könyvecske matricás, és a színező filc, ami lemosható! Eszméletlen drága...de gondoltam, megéri, mert ezt legalább le lehet mosni! :) És igen...le is jött, legalább is a kezükről le. Máshol még szerencsére nem volt, tudomásom szerint! :)

No, de térjek a tárgyhoz vissza! :)

Megérkeztem, de hogy ne adjak oda mindent, gyorsan kivettem a kocsiból a kifestő könyvecskét  a színezővel és ezzel el is voltak. :) Persze, mind a kettőnek külön-külön kellett venni, és egyformát, hogy nehogy össze vesszenek! :) Mindent duplán! :)
Meg volt az első adag ajándék! :)
Nagy volt az öröm, csak elég későn értem haza, már fürdés idő volt lassan, de azért festegettünk kicsit.
Ma én hoztam el őket a Bölcsiből és itthon várta őket még a meglepetés....! :)
Levike megkérdezte, hogy egyedül jöttél? Anya nem jött ? Lívia észre sem vette! :) Mondtam, hogy most egyedül jöttem, mert, Anya és Apa készítik a meglepetést  és én értem rá! :) Örültek, gyorsan rakták a hátizsákba a ruháikat, vizüket és már mehettünk is. Mind a kettő megfogta a kezem, és Ők mondták, hogy vigyázzak, el ne üssön az autó, Levi mindig húzott le a járda felé, ha hangot hallott! :)
Édesek voltak....jöttek szépen, meséltek, énekeltek.:)
Hazaértünk, és gyors  rendbe tétel, kéz-orrmosás, uzsonna, ami nekünk ebéd volt, és jöhetett az ajándék! :)
Ma kapták meg a gyurmát, és a foglalkoztató könyvecskéket még meg. A szülőktől nem tudom mikor, hogy ma-e, vagy holnap, hogy ne legyen egyszerre sok. Mi eljöttünk a Papával miután kicsit gyurmázgattunk, videóztunk fotó és hagytuk a családot ünnepelni! :)

Édes Drága Levikém!

Még egyszer kívánunk Neked nagyon sok boldog névnapot, nagyon jó egészséget, hosszú boldog életet a tesóddal együtt és nőjetek nagyra! :)
Millió puszi Mamától és Papától! :)





Levike alkot! :)




 Lívia azonnal kiválasztotta a színűt...Ő csak így hívja a rózsaszínűt...és alkotásba kezdett...:)





Együtt a két gyönyörűségem! :)




 Ezt ma Anya-Betty lányom alkotta! Nagyon ügyesen feldíszítette a szobájukat. :)



Hogy véletlenül se tévesszék el a helyüket!
Bár...soha nem szokták, max. néha cserélnek kicsi időre helyet... :)


Az Ünnepelt, Levente, mutatta, hogy mit alkotott! :)

Puszil a Mama és Papa Titeket még egyszer!
Legyetek nagyon jók! :)

Szeretünk! :)






Köszönöm a figyelmet és a türelmet!
Üdvözlettel: Edit Mama.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)