2012. március 31., szombat

Helyzetjelentés

Péntek reggel 7:50-kor 38,8, este 18:15-kor pedig 38,4 volt Livike láza. Nap közben nem volt, a kedve is jó volt, enni ugyan nem nagyon akart, de ezen nem csodálkozom. Szívatjuk az orrát - a Leviét is - rendületlenül, jól tűri még.. Levike most valamiért nem annyira, de muszáj Neki is megcsinálni, bár Ő sokkal többet ki is fúj, mint Livike. Ő is fújja azért rendesen.
Éjjel rendben volt minden, vándoroltak most is, lassan megszokom, hogy alig marad helyem az ágyon, ha megunom átvackolok valamelyik gyerkőc ágyába.

Reggel már 6:50-kor fent voltak, Livikének megint 38,2-t mértem, kapott is gyógyszert. Azóta nem volt...
Meg vannak kergülve, hogy nem lehet kimenni, de olyan iszonyatos szél van két napja, sőt három, mert már csütörtökön is az volt, hogy nem lehet kimenni. Ha sapkát teszünk, akkor meg esetleg arcüreggyulladást kapnak a szélben, vagy akármit... meg azért visz ezt-azt az udvaron a szél, nem jó kint tartózkodni mostanság.
Sok a fölös energia, azt mondjuk nem értem, hogy miért mindig evés után jön rájuk a rohangálhatnék... szerdán este volt egy olyan, hogy Livike a nagy rohangálás után köhögni kezdett, köpködött párat a tálba, majd továbbra is köhögött, de azt már direkt! és sugárban ki is jött belőle az előzőleg megevett öregtarhonya... jó, hogy épp tartottam a tálat, mert amúgy az ágyára ment volna a cucc... :( Akkor este volt az a 38,2 láza, de ezt egyrészt betudtuk a hányásnak, rohangálásnak, pedig valószínű már nem az volt, másnap ugye jött a bölcsiben a 39,4....
Az az érdekes, hogy semmijét nem fájlalja. A fülét sem, pedig kérdezgetjük, még ha el is akarná titkolni, mert pl fél, akkor is észre vennénk, ha fájna, de nem... akkor meg mi lehet ez? :(

Szobatisztaság terén igencsak haladunk! :)
Tegnap délután 4-től estig pelenka nélkül voltak mind a ketten. Pisi, kaki ment a bilibe! Ügyesen szóltak, Levike is kedvet kap, ha látja Livikét bilizni. :)
Ma reggel is olyan 9 órától pelus nélkül voltak 13 óráig, Levikének volt egy kis balesete, bement a pisi a harisnyába-nadrágba, de persze nem szidtuk le, bánta eléggé így is, nem szabad letörni a lelkesedését! :)
Miután ráadtam a pelenkát, közölte, hogy pisilni kell, mondom biztos kamu, hiszen előtte pisilt, de nem... ment a bilibe szépen mennyiség.. :)

13:15 óta alszanak... szerintem nem sokáig már.. :)
Be is fejezem, mert ha épp most kelnek fel, akkor nem tudom elküldeni a bejegyzést..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)