2012. március 24., szombat

Péntek-szombat (eddig)

Csütörtök éjjel tényleg kellett még Levikének egy orrszívás, de utána nem volt gond. Mindketten elég nyugtalanul aludtak, főleg Livike, de egyszer csak reggel lett!
Livikének nem volt még hőemelkedése sem, úgyhogy mentünk bölcsibe. A náthával is úgy álltak, hogy inkább Levikének kellett többször orrot fújni.
A bölcsiben minden rendben volt, Livike étvágya nem volt valami jó, ami kb azt jelenthette, hogy nem evett, mert mikor jó Neki? :( Uzsonnára viszont tejbegríz volt és abból repetáztak mindketten! :)
Apával mentünk értük, szépen hazamotoroztunk...
Szokás szerint még kint voltak az udvaron, miután nagynehezen át lehetett Őket öltöztetni.
17:20 körül jöttünk be, fürdésig eltelt az idő...
Livikének 19:30 körül 37,8-at mértem... :( Kapott Nurofent, mert bár erre még nem kellene, jött az éjjel, nem akartam, hogy feljebb menjen. A torkát már nem fájlalta, mást sem... Nyugtalanul aludt, de Levike is... nehezen lett reggel, négyen nyomorogtunk a nagy ágyon megint...

Reggel már 6 órakor fent volt Livike, kakilt a bilibe, majd 8 óráig pelus nélkül volt, száraz maradt a pizsama nadrág.. :)
Levike is úgy tűnik, hogy kedvet kapott Livikétől a bilizésre, mert néha már belepisil a bölcsiben is és itthon is, de ma reggel bele is kakilt! Jól meg lett dicsérve, gyorsan meg is mutattuk az épp udvaron tartózkodó Papának és Apának, hadd dicsérjék meg Ők is, kell az önbizalom, el ne menjen a kedve! :)) Pár perc múlva visszaült, hogy jön a pisi is, és jött!
Délután az alvás előtt nem jött semmi, pedig ráült MAGÁTÓL, Livike akkor is kakilt és pisilt is. :)
Voltam a Sparban és a kisboltban, majd 10:30 körül mentünk ki az udvarra. Apa közben főzött, csontlevest, rántott karfiolt és rántott gombát, de a gyerekek - és Mama is - még csak levest ettek, a frissensültek alvásidő alatt készültek el, a krumplipüré meg még most fő... Megyek is mindjárt megnézem, mert ezt már én csinálom.:D
12:30 körül megebédeltünk közösen, kivéve Papát, mert Ő dolgozik... kazánt szerelnek Attilával.
13 óra körül aludtak el, Mama altatta a gyerekeket...

Eddig ennyi lenne, megyek is nézni a krumplit, szerintem már jó lesz, és Livike is lehet, hogy hamarosan ébred... Nagyon jó idő volt ma kint, Livikén először volt sapka, de melegnek találtam, utána csak egy sálat kötöttem a fülére, majd a végén már csak bedugtam a fülét vattával, nem merjük szabadon hagyni, pedig máskor ilyen időben már nem volt rajtuk sapka. :( Nagyon félünk, hogy rámegy a fülére a nátha megint, ezt tudja is, így kénytelen hagyni az orrszívást, orrsprayzést, mert minden alkalommal elmondom, hogy miért is kell ez.

Jövök, amikor tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)