2012. március 29., csütörtök

Pár szó még mára

Livikének még később is volt láza, nem olyan magas, de volt. 13:50 körül ébredt fel, akkor még nem volt meleg, jó kedve volt, evett is, még egy csokis muffint is összeállítottunk.... a kiadagolásra már Levike is felébredt, mert Ő később aludt el, olyan 13:30 körül csak...
16:45-kor 38,2-t mértem Livikének, még egy óra volt hátra amíg újra kaphat Nurofent, így Panadolt adtam. Nem tudom hogy van ez, vagy mennyi idő kell, hogy hasson, de egy óra múlva 38,4 volt a láza... Bágyadt volt, könnyezett, most nem fájlalta a szemét, csak zavarta, hogy folyik a könnye... Papa akkor már itt volt, mert közben haza értek Mamával egy nagy körútról. (idén is lesz veterán túra, annak az útvonalát járták be, amin majd a résztvevőknek is menniük kell..) Nem tudtam, mit adjak már Livikének, Nurofent nem akartam, azt estére tartogattam. Van itthon kúp is, az egy harmadik fajta hatóanyagú, de arról hallani sem akart, na meg nem volt ez a hőmérséklet még olyan vészes, hogy hirtelen ennyi gyógyszert kelljen adni. Vártam...
18 óra után már jobb kedve lett, nem is volt olyan meleg a homloka...
Gyakran szívattunk orrot, szerencsére elég jól tűri, szegény fülész doktornő biztos csuklott ma is sokat, mert folyton Őt emlegettük, hogy ha nem engedi a szívást akkor majd oda kell menni. Nagyon nem akarom ijesztgetni sem ezzel, mert még lehet rá szükség, hogy menni kell, akkor aztán hat lóval sem vonszoljuk többi oda. :( A fülét még mindig nem fájlalja, egyszer mondta csak egy jó erős orrfújásnál, hogy bedugult, de ez szerintem normális esetben is van így néha.

Papával fürdettünk 19:50 körül, előtte 37,9-et mértem, de melegebbnek tűnt a Lány.. a lázmérést nem akarja valahogy mostanában tűrni, azt mondja fáj, ahogy fogom a karját, pedig már alig fogom oda, valamennyire viszont muszáj ahhoz, hogy meg lehessen mérni. Itt az jön be általában, hogy ha nem hagyja akkor majd popsiban mérjük.. na, akkor hagyja.
Adtam 5 ml Nurofent, nagyon remélem, hogy éjjel már nem lesz lázas... Az a baj, hogy ez csak tüneti kezelés, bár gyulladáscsökkentő is van ezekben a gyógyszerekben, egyelőre megint nem tudjuk, mi is ez. Ha a füle lesz mégis, akkor készülhetünk újabb pár hét pihenőre, na és szenvedésre. :((
A bölcsiben pedig már olyan jó volt minden, örömmel mentek mindketten, vidáman jöttek el, Livike nagyon szépen halad a szobatisztasággal is. Azt mondta a gondozónő, hogy még egy hetet vár és nem ad majd Rá pelenkát, csak alváshoz, mert szinte mindig szól pisinél is Livike és száraz a pelusa.... Na ennek is lőttek egyelőre.

Levikének nincs láza szerencsére, Neki csak az orra van dugig állandóan, de szívatjuk azt is rendesen, meg ugye fújja is, sok jön olyankor is.

Elég hamar elaludtak, rendben van azóta minden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)