2012. március 25., vasárnap

Szombat folytatás és a vasárnapi összefoglaló

Szombat délután már nem mentünk ki, mert 15:30 körül ébredtek kb, de 16:20 lett, mire úgy teljesen felébredtek, megszáradtak, mert kicsit le is izzadtak alvás közben... egy órára meg már minek menjünk ki. Levike nagyon hajthatatlan volt, vette a mellényét, cipőjét, alig tudtam visszatartani, hogy maradjon bent. :)
Bent is el lehet tölteni az időt, ha nem süt a nap és sötétedik, akkor már nem gond a bentlét, csak addig.
Korábban akartam kezdeni a fürdetést, mivel óraátállítás következett, erre nem hogy előbb, de még később is kezdtük, mert 20:45 volt még a régi idő szerint, amikor hozzákezdtünk. Nem akartak előbb menni, mit tudtunk csinálni?:(
Hamar elaludtak, de éjjel megint volt vándorlás, orrdugulós-köhögős időszak volt ez. Láz, hőemelkedés nem volt se akkor, se most vasárnap, csak a nátha, de az elég rendesen megvan. :( Orrszívás ezerrel, meglátjuk hogy holnap reggel hogy állnak, kétes a bölcsi...

Ma (vasárnap) reggel Livike már 6:10-kor fent volt. Új óra szerint! Pff... Apa már korábban felkelt, de Ő korán el is aludt... Én is fent voltam nagyjából, de azért 7:30-ig ágyban tudtam maradni, utána már muszáj volt felkelnem... Nincs itt hétvége, ünnep, semmi... nem alhatunk tovább. Persze ha bölcsibe kell menni, akkor majd aludnának! Volt már ilyenre példa nem egyszer! :D
Apa ma 10-re ment dolgozni, a gyerekek mentek volna már ki, de még nem volt elég meleg az idő, 10 óra után kb egy órára bementünk Mamáékhoz, majd az udvaron voltunk, 12:30 körül ebédeltek a gyerekek, 13 órakor pedig már megkezdte Mama az altatást, mondjuk még csak dél lett volna, de attól elaludtak.
15 órakor ébredt előbb Levike, majd hamarosan Livike is.
Megint "Mamázás" volt, vagyis odaát voltunk, Papát vártuk, mert be lett ígérve, hogy ha elintézi a városban a dolgát, akkor kimennek az Intersparhoz, ahol sergő, dodgem, ugrálóvár van, hadd legyenek ilyenben is a gyerekek. Mentek is, igaz 17:30 lett kb, mire elindultak, azért egy bő órát odavoltak.. :)
Én maradtam, úgyis vasalni akartam... a gyerekek cuccait sikerült is kivasalnom, amiket ma mostam ki, meg még valamennyit haladtam a "kupac"ból is.. (két adag ruha vár vasalásra még..)

18:45 körül értek haza Mamáék a gyerekkel. Jók voltak, élveztek mindent, a végén még a cukrászdába is bementek, ettek sütit, hoztak is, Livike hisztizett is egyből itthon, hogy neki a "színű" süti kell, vagyis egy rózsaszín, málnás mignon... :D Két falat híján be is vágta az egészet...:)))
Ja és Livike szólt Mamának a cukrászdában, hogy pisilnie kell! :)) (mentek, sikerült)
Levike azóta nem végezte nagydolgát bilibe, de pisi már volt... majdcsak haladunk! Ideje .lenne már!

19:40 körül fürdettünk Mamával, már mostani idő szerint persze...
Levike aludt el előbb, Livike később. Hiába volt orrszívás, fújás, mégis elég nehezen kap Levike levegőt... Livike pedig kicsit köhögött az előbb is, mindig beszaladok, nehogy hányjon, bár Mama szerint nem fog.Remélem. :)

Ennyi lenne mára, jövök ahogy tudok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)