2012. március 8., csütörtök

Megint egy kis rövidke...

Ha még be tudom fejezni amíg alszanak, akkor megírom most, ha nem, akkor este, vagy valamikor.. de akkor már biztos nem rövidke lesz.. :)
Szóval a lényeg, hogy viszonylag jól vagyunk, Levike kissé náthás még, Livike már alig-alig, én is kifelé megyek már, már érzek szagot és ízt is, na nem mindig, de néha már igen, és ez haladás! A hátam az továbbra is fáj, sőt be is van csípődve a bal oldal, úgyhogy most Advil Ultra Forte minimum kétszer naponta, mert másképp nem bírnám. Naponta egyszer még mindig volt eddig max 37,5-es hőm, ma már hátha az sem lesz!
Mama is Papa is elég jól helyre jöttek már, Apa is csak kicsit náthás még, remélem most már kifelé megy mindenki a nyavalyából így egy hónap után!

Livikével szerdán voltunk az SZTK-ban a doktornőnél ellenőrzésen.
Megnézte a fülét és jó hírt közölt, rendben van a dobhártyája teljesen, gyógyultnak tekinthető mindkét füle! :)
Az orrában még van kicsi váladék, szívassuk rendszeresen, meg sóoldat, stb.. A torkába is benézett, "hátsó garatfal kissé granulált, kp nagy tonsillák". Na igen, azt el is felejtettem mondani, hogy hét elején még kis rekedtke volt a Lány, ahhoz képest szép a torka.. :))) Ja a többi leleten is kb ez volt a torkával kapcsolatban, de volt rosszabb is, mégsem fájt Livikének. Legalábbis nem mondta, nem fájlalta egyszer sem a betegség alatt, nem is volt vészesen piros a mandulája sem....

A lényeg, hogy egyelőre vége a fülészetre járkálásnak, vigyázzon magára nagyon, na és persze mi is, nem kell többet menni, csak panasz esetén.
A bölcsivel kapcsolatban azt javasolja, hogy ha lehet, még a jövő héten is maradjanak itthon, mert amiket Ő hall a bölcsikről most, "szörnyű állapotok vannak", három nap múlva kezdhetnénk elölről az egész betegség-mizéríát.. szóval ha van rá mód, maradjanak még itthon.. erősödjenek, legyenek sokat levegőn, talán kisebb eséllyel lesznek újra betegek.
Persze mi döntjük el, kérdezzek rá a mi bölcsinkben, hogy mennyire sok a beteg gyerek, majd meg is teszem holnap, úgyis be kell menni papírokat aláírni, hívott a gondozónő még hétfőn...
Ha tényleg így lesz, akkor több, mint egy hónap kiesés lesz a bölcsiből, kezdhetjük a beszoktatást is szerintem elölről..

Na, Livike felkelt, itt nyávog mellettem, Mamát követeli, dehát így járt... Mama most Pesten van edzésen... :)

Jövök, ahogy tudok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bárki írhat, aki úgy érzi van mondanivalója, észrevétele, esetleg jó tanácsa.:)
Előre is köszönöm. :)

Privát emailt az lbetty.80 előtagú gmail-es címre lehet küldeni, valamint erre a célra használható a kapcsolat űrlap is, ami a jobb oldali hasábban található. :)